CorelDRAW Graphics Suite 2018

1110
CorelDRAW Graphics Suite 2018

Според компанията това е „най-значимото обновяване от много версии насам, което предлага нови възможности за дизайн и увеличена производителност.

CorelDRAW Graphics Suite 2018

 

Ето някои от нововъведенията:

  • Симетричен режим на рисуване – създаване на симетрични дизайни, от прости рисунки до впечатляващи мандали и калейдоскопни ефекти, в реално време. Създаване на сложни дизайни с инструмент, който автоматизира работа, която отнема изключително много време.
  • Ефект за добавяне на перспектива – бързо създаване на илюзия за дистанция и дълбочина чрез прилагане на перспектива към растерни или векторни изображения директно в работното поле. Идеално за създаване на визуализации.
  • Подобрени инструменти Impact, Pointillizer и PhotoCocktail: сега те са вградени директно в CorelDRAW. Инструментът Impact позволява лесно прехвърляне на фокуса върху определен елемент на рисунката. Pointillizer създава висококачествени векторни мозайки от векторни и растерни обекти. PhotoCocktail създава впечатляващи фотоколажи.

Увеличена продуктивност

  • Инструментът Block Shadow добавя солидни векторни сенки към текст и обекти и може да съкрати драматично времето за подготовка на файл за печат.
  • Подравняване и разпределяне – спрямо селекция, страницата, линия от решетката или определена точка. Лесно добавяне на разстояния хоризонтално или вертикално.
  • Ускорена работа по дизайна CorelDRAW 2018 предлага различни обновления, които да ускорят производителността, като обновени режими за преглед на вектори и криви, обновени инструменти за контрол на цвета и прозрачността.

Добавени са и нови функции в PHOTO-PAINT 2018. Сред тях са бързо изправяне на изображения, корекция на перспективата и други. Подобрен е и LiveSketch инструмента – той има по-добра поддръжка на графични таблети.

CorelDRAW Graphics Suite 2018 включва: 10000 векторни изображения, 2000 снимки с висока резолюция, над 1000 шрифта, 350 шаблона, 2000 шаблона за возила, 500 интерактивни рамки, 600 векторни и растерни мотиви.


CorelDRAW Graphics Suite 2018 се предлага с вечен лиценз или абонаментен план.


Източник:
globenewswire.com
Текста написа: Мартин Новев

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.