CorelDRAW Graphics Suite 2019 – нова версия за Windows, Mac и онлайн

1134
CorelDRAW Graphics Suite 2019 – нова версия за Windows, Mac и онлайн

Версията включва нови възможности за Windows и изцяло нов набор приложения, създаден специално за macOS. Идвата пакета включват новото CorelDRAW.ap за лесно създаване на графики в движение. Сега приложението има версии за всички основни платформи, използвани за графичен дизайн.

CorelDRAW Graphics Suite 2019

 

Новата версия на CorelDRAW Graphics Suite включва приложения за работа с векторни файлове, професионална редакция на снимки, инструменти за рисувани, базирани на изкуствен интелект. CorelDRAW.app позволява на дизайнерите да показват работата си и да въвеждат бележки онлайн и бързо да създават нови проекти, независимо къде се намират.

Новости в
CorelDRAW Graphics Suite 2019 за Windows

  • Objects Docker:новият панел предлага директен контрол на структурата на документа и бърз достъп до елементите му, за да ускори работата.
  • Не разрушителни ефекти: можете да прилагате, променяте и експериментирате с ефекти на векторни и растерни обекти без да променяте оригиналния обект.
  • Pixel Perfect Workflow: Осигурява резкостта на графиките за интернет. Подравнява мрежата на пикселите по ръба на страницата, за постигане на ясни очертания и предлага новата функция Align to Pixel Grid за лесна корекция на формите.
  • Модерни шаблони: нови, професионални шаблони, които можете да изберете от диалога New from template.
  • Подобрен външен вид, усещане и производителност: подобрения на интерфейса за по-лесна навигация и по-висока ефективност. Подобрена производителност, ускорена работа с текст, стартиране, зареждане на документи, обработка на графики.

CorelDRAW.app
Включеният в пакетите за Windows и Mac, CorelDRAW.app осигурява достъп до файлове за CorelDRAW от облака и позволява добавяне на бележки.

Изцяло нов
CorelDRAW Graphics Suite 2019 за Mac
CorelDRAW Graphics Suite 2019 предлага познатият начин на работа, но за Mac.Той включва векторното приложение CorelDRAW за илюстрации и оформление, Corel PHOTO-PAINT за обработка на снимки. Corel Font Manager за индексиране и организиране на шрифтови библиотеки, AfterShot 3 HDR за работа с RAW, и новият CorelDRAW.app, който дава достъп до графични инструменти отвсякъде.

LiveSketch

Приложението предлага начин на работа, който симулира усещането от молив и хартия и е първият инструмент в индустрията, базиран на изкуствена невронна мрежа. Нарисуваните щрихи се интерпретират интелигентно, нагласяват и съчетават със съществуващите векторни криви. Това прави лесно скицирането и рисуване на сложни векторни форми с всеки графичен таблет.

Уникално усещане за
macOS: CorelDRAW Graphics Suite 2019 за Mac се грижи да предложи на потребителите това, което обичат най-много в любимата си платформа, включително менюта, прозорци и цялостното усещане на работната среда.

Можете да изберете между вечен лиценз и абонамент.


Източник: corel.com

Текста написа: Мартин Новев

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.