CorelDRAW Graphics Suite 2022 – какво ново?

939
CorelDRAW Graphics Suite 2022 – какво ново?

Corel представиха версия 2022 на графичния си пакет като ъпдейт за абонати. Прочетете тук за нововъведенията.

 

CorelDRAW Graphics Suite 2022

 

CorelDRAW Graphics Suite се предлага като вечен лиценз и под формата на абонаментна услуга. Новите възможности се отнасят за абонатите. По думите на продуктовия мениджър John Falsetto, те целят „да демократизират дизайна и да отключат силата на креативността за всеки бизнес“.


Подобрена обработка на снимки

Corel са добавили нови недеструктивни възможности за настройка на изображения, които могат да бъдат прилагани едновременно към PHOTO-PAINT. Панелът за контрол на настройките Adjustments също е обновен и подобрен. Добавени са нови възможности за съществуващите филтри, нов процес за редактиране на изображения, колекция предварително подготвени корекции и възможност за запазване и зареждане на настройките на филтрите.

Добавени са серия подобрения, базирани на обратната връзка от потребителите:

  • Нови, годни за редактиране шаблони;
  • Подобрени възможности за добавяне, преглед, промяна на размера и подреждане на страници
  • Подобрена поддръжка на TIFF, EPS и SVG файлове при едновременен експорт на различни типове файлове;
  • Нова система за изпращане на обратна връзка от потребителите, която „позволява на дизайнерите да допринасят директно за бъдещия дизайн на CorelDRAW Graphics Suite като споделят идеите си за развитие и гласуват за предложенията на други потребители. ”

CorelDRAW Graphics Suite се предлага за Windows, macOS, онлайн, iPad и мобилни устройства. Той предлага възможности за създаване и редакция на растерни и векторни изображения, оформление на издания, управление на шрифтове и сътрудничество с клиенти и колеги.

Източник: coreldraw.com

Мартин Новев

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.