Crello – онлайн решение за дизайн

1198
Crello – онлайн решение за дизайн

Crello е онлайн софтуер, който позволява лесно и бързо създаване на дизайни с различни предназначения.

Crello – онлайн решение за дизайн

 

След като се регистрирате и влезете в акаунта си можете да изберете един от десетките шаблони на Crello. Сред тях има статични и анимирани шаблони за публикации за социални медии, плакати и листовки. След като изберете типът материал, който искате да създадете, получавате избор от голям брой дизайни, към който да добавите снимки и текст и да свалите във вид готов за употреба.

Софтуера предлага базови инструменти за работа с текст, векторни обекти и снимки. Можете да избирате от голям брой снимки, текстове със специфично оформление и векторни обекти от вградените библиотеки на Crello, които да използвате в дизайна, върху, който работите. Сред тях са различни обекти, контури, рамки, обекти, които изрязват снимки в определена форма и още много.

Можете да добавяте и собствено ресурси, които да използвате в проектите си и се съхраняват онлайн. Можете и да качвате допълнителни шрифтове. Голяма част от ресурсите, включени в библиотеките на Crello са безплатни за ползване. Повечето векторни елементи са безплатни, както и някои от снимките, включени в галериите. Можете да съхранявате проектите, върху които работите онлайн. След като приключите с работата по дизайна си, можете да свалите готовия резултат в различни файлови формат, включително PDF с качество за печат.

Източник: crello.com
Текста написа: Мартин Новев

Мартин Новев

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.