Deliver – ъплоудвайте файлове с известия по имейл

55
Deliver – ъплоудвайте файлове с известия по имейл

Deliver e софтуер предназначен да подобри работата, когато се налага често да изпращате файлове на локални или отдалечени места. Основната му функционалност е тази, че ще можете да получавате или изпращате автоматично уведомления по имейл, когато процесът на ъплоуд е приключил.

 

Deliver

Основни функционалности:

  • уведомява автоматично получателите на файловете при ъплоуд, когато той приключи по имейл, без да е необходимо да стоите да изчаквате трансфера;
  • използване на дефинирани hot folders (за версията Deliver Express);
  • автоматична компресия и криптиране на файловете;
  • поддържа FTP, SFTP, WebDAV, локални дискове и някои услуги като Google Storage и др.

Използването на hot folder е страхотно улеснение. Провлaчете файловете си директно във папката и те ща бъдат изпратени автоматично според това, какви опции сте дефинирали.

 

Deliver hot folder

Автоматичното уведомление по имейл решава много проблеми, отчетност, спестяване на време и пр. Веднъж изпратен файла, Deliver ще изпрати имейл автоматично без да е необходимо да правите нищо допълнително. Получателят ще може да изтегли файловете от линка в имейла.

 

Deliver

Имейлите са базирани на темплейти, които можете да коригирате според вашите изисквания или да използвате възможностите за параметризация като имена, местоположение на файла, и мн. повече.

 

Deliver

Сред някои други допълнителни възможности на Deliver са създаването на нискорезолюционни PDF версии в RGB за превю за получателя, които да бъдат включени в мейла и др.

Можете да тествате с 30-дневна пробна версия. Deliver се предлага в две версии с различни функционалности и цени 19.95 $.

Софтуерът е предназначен за сега само за версии на MACOS 10.9 – 11.0 или по високи.

Производител на Deliver е компанията Zevrix, които са създатели и на редица допълнения за Illustrator и Indesign.

Интернет портал за печатни технологии.