Design N Buy W2P улеснява продуктовата персонализация

489
Design N Buy W2P улеснява продуктовата персонализация

Електронната търговия в печата все по-често върви в комплект с възможност за дизайн и персонализация. Web-to-print решението PrintCommerce на Design’N’Buy съчетава точно тези две неща.

Design'N'Buy W2P

 

Последната му версия 3.1 може да се интегрира с всяко съществуващо решение с отворен или затворен код, тъй като освен самостоятелно, се предлага и под формата на плъгин, работещ с най-известните платформи за електронна търговия (Magento 2 Open Source, wooCommerce, Shopify, BigCommerce и OpenCart). 

 

Design'N'Buy W2P

Сред предимствата на PrintCommerce са възможностите за дизайн и персонализация върху различни продукти с възможност за 2D и 3D визуализации преди поръчка. Подходящ е за дрехи, мебели, знаци, чаши, чанти, кейсове за телефони, визитки, фото книги и всичко, което може да бъде отпечатано.

Новата версия включва и усъвършенстван редактор за снимки, който може да подпомогне качественото отпечатване в зависимост от технологията – чрез филтри, възможност за изрязване и прилагане на маски или премахване на бял фон. Усъвършенствано е и качването на снимки, както от мобилни устройства, така и от социални мрежи.

В сайта на компанията има богата секция с ресурси (инфографики, електронни книги, отговори на често задавани въпроси и видео) Вижте повече за платформата:

Текста написа: Антон Даскалов
Източник: designnbuy.com

Име: Антон Даскалов

Бакалавър по телекомуникации в Нов Български Университет, а също и бакалавър по Икономика с профил Бизнес администрация. Практик с над 10 годишен опит в сферата на офсетовия печат и номерацията. Въвежда дигиталния печат в портфолиото на офсетовата печатница Оптимал принт. В момента - технолог дигитален печат и фото ентусиаст с добро портфолио.

http://antondaskalov.photography/