DesignEdit 2 – онлайн решение за дизайн, базирано на Chili publisher

1275
DesignEdit 2 – онлайн решение за дизайн, базирано на Chili publisher

Marketing Ideas For Printers и CHILI publisher представиха DesignEdit 2, онлайн решение за дизайн, което позволява на клиентите да подготвят дизайните си за печат директнона сайта на печатницата.

DesignEdit 2

 

Решението е разработено от Marketing Ideas For Printers, за да осигури на малките и средни организации достъп до онлайн инструмент за дизайн. Това е ключово за днешните потребители на печатна продукция, но е възможно досега да е било недостъпно за този тип доставчици заради разходите или знанията, нужни за поддръжка на такава система. Технологията на CHILI се грижи за оперативната част на решението, чиито ключови елементи са онлайн редактора за документи и колекцията шаблони. DesignEdit 2 ще бъде представен на Print 17 в Чикаго.

MI4P има сериозна репутация в услугите, които помагат на печатниците да увеличат продажбите си. Техните решения съчетават професионално маркетинг съдържание с най-добрите интернет и печатни технологии. Dave Hultin, президент на Marketing Ideas For Printers, обяснява: „Печатниците, който искат да успеят днес, трябва да се адаптират към начина, по който клиентите искат да купуват печат. Все още има място за традиционните модели, но днешните клиенти очакват да купуват печат не само лични и на място, но и онлайн. За съжаление, онлайн методите за продажба често са несполучливи и клиентът отива другаде. Вълнуващо е да си партнираме с Chili Publish. Те имат технологията да създадат прекрасна онлайн среда и партньорството ни с тях ни позволява да осигурим на печатниците това, от което се нуждаят. Така клиентите им могат да създадат прекрасен дизайн онлайн и да поръчат отпечатването му на същото място.“

Източник: chili-publish.com
Текста написа: Мартин Новев

Мартин Новев

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.