Die cut templates – онлайн решение за параметрични щанци за кутии

1800
Die cut templates – онлайн решение за параметрични щанци за кутии

Die cut templates е онлайн услуга, която ви дава достъп до стотици щанци за кутии на различни материали с професионално качество.

онлайн решение за параметрични щанци за кутии

 

Всеки от проектите е параметричен. Достатъчно е да изберете базовото начертание и да въведете размерите и дебелината на материала. Можете да видите в браузъра си изображение за преглед и да свалите файла в PDF или DFX формат. Резултатът е професионално проектирана щанца, проверена за грешки, съобразена с размерите на проекта ви, която можете да редактирате допълнително в приложение за векторна графика.

Die cut templates работи изцяло онлайн. Не е необходима инсталация на софтуер. Щанците, които сте генерирали, се съхраняват в облака, така че можете да ги свалите по всяко време и от всякъде. Щанците са разделени в три основни категории – картон, велпапе и дебел картон. Сред тях можете да откриете кутии с различна форма и типове заключване и разделители.

Цените започват от 19,90 американски долара за 10 кредита, които позволяват сваляне на 10 щанци. Месечният абонамент за неограничено използване струва 12,90, долара, абонаментът за година е 129,90.

Можете да свалите пробна кутия и да разгледате включените проекти на diecuttemplates.com.

Източник: diecuttemplates.com
Текста написа: Мартин Новев

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.