Dieboard Calculator – нов продукт за производители на щанци

486
Dieboard Calculator – нов продукт за производители на щанци

Dieboard Calculator е облачно базиран софтуер на EngView Systems, който е предназначен да улесни процесите по предварителна калкулация на цената на щанцоващия инструмент. Това е нов софтуерен продукт, насочен към производителите на щанци и техните клиенти, печатници и рекламни агенции.

 

Dieboard Calculator

 

Ако сте печатница или рекламна агенция

Представете си, че имате нов проект и клиентът ви иска крайна цена, която включва и калкулация на цената на щанцата. Обръщате се към производителя на щанцоващия инструмент, който ви иска чертеж, след това информация за формата на машината, на която ще печатате и щанцовате, материал и мн. др. Това изисква време и от ваша страна и от страна на производителя, накрая получавате цена и се оказва, че проекта вече не е актуален или по него предстоят промени, които изискват нови калкулации. Dieboard Calculator е предназначен да спести точно това време.

В Dieboard Calculator имате собствен профил като потребител, където можете да импортирате чертежа на вашата опаковка, да я прегледате в 3D, след това да въведете основните параметри, предварително дефинирани видове използвани от производителя инструменти, както и вашите формати на машини, използвани материали, и да получите веднага цена за изработка на щанцата. Изключително улеснение е, че вместо да създавате чертеж, можете да се възползвате от огромната параметрична база със стандартизирани опаковки на EngView Systems. Вашият акаунт в Dieboard Calculator пази оценените проекти за щанци, които сте пуснали към производителя.

 

Dieboard Calculator

 

Ако сте производител на щанцоващи инструменти

Ползите за производителите на щанцоващи инструменти са няколко. На първо място улеснявате (автоматизирате) процеса по калкулацията и вашите специалисти няма да са претоварени с постоянни сметки за нови щанци, които често са само запитвания. Имате добър контрол на всеки етап на ценообразуването, задаване на отстъпки за всеки клиент и получавате статистика за броя на запитванията и реализираните щанц инструменти. С Dieboard Calculator предоставяте на вашите клиенти безплатен инструмент  спестяващ тяхното и вашето време. През платформата получавате още един допълнителен канал за поръчки.

Dieboard Calculator няма инсталационна такса и създаването на акаунт за производител на щанци е безплатно. Клиентите на производителите могат да ползват калкулатора безплатно. Има минимална такса, която плаща производителя на щанци само при заявена поръчка, която е приета.

Dieboard Calculator е нов продукт, но вече е интегриран и работи при няколко клиента на EngView Systems. Всички заинтересувани от софтуера могат да получат персонална онлайн демонстрация, която отнема не повече от 30-40 мин. Използвайте за целта този линк: dieboard-calculator.engview.com

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.