Drytac пусна портал с хиляди ICC профили

389
Drytac пусна портал с хиляди ICC профили

Drytac създаде хиляди ICC профили за популярни модели машини, мастила, RIP и собствени медии, за да даде възможност на своите клиенти по целия свят да се възползват от бързите и висококачествени възможности за печат.

Те могат да бъдат открити на обновения портал на компанията.

Само профилите, съвместими с широкоформатните машини до 1,6 метра на Mimaki са над 1800. Изборът на профил обхваща всички налични конфигурации на мастило, като SS2, ES3 мастила с еко разтворител, LUS 170, LUS 175 и LUS 200 серии, UV-LED мастила, както и различни настройки, включително CMYKCMYK, CMYKLcLm и специални цветове (бели или прозрачни мастила).

 

ICC профили

Към колекцията от профили на Drytac спадат още близо 30 сертификати за моделите HP Latex, а също така профили и машинни настройки за PrintOS портала. Те включват още:

  • профили за новата R серия принтери; 
  • широка гама от Roland Profile Center, която включва всички видове мастила ECO-SOL MAX за системи VersaCAMM и TrueVIS, включително най-новите модели; 
  • профили за OKI ColorPainter; 
  • профили за Fujifilm Acuity LED 1600 II, както и за Caldera, и ColorGATE RIP платформи. 

Drytac работи също и в тясно сътрудничество с Epson Европа и Япония, което води до постоянно разширяваща се гама от цветни профили и настройки в облачната услуга Epson Connect. Очаква се скоро пълен набор от профили за новите устройства на Ricoh Latex Pro, по-специално съчетаващи прозрачните продукти на Drytac и новата технология за бяло мастило на Ricoh. Освен това Drytac работи с Caldera, ColorGate, Onyx и доставчици на локални RIP, включени към устройства, като Roland Versaworks и Mimaki Rasterlink. За достъп до портала е необходима регистрация с имейл и парола.

Текста написа: Антон Даскалов
Източник: drytac.color-base.com

Име: Антон Даскалов

Бакалавър по телекомуникации в Нов Български Университет, а също и бакалавър по Икономика с профил Бизнес администрация. Практик с над 10 годишен опит в сферата на офсетовия печат и номерацията. Въвежда дигиталния печат в портфолиото на офсетовата печатница Оптимал принт. В момента - технолог дигитален печат и фото ентусиаст с добро портфолио.

http://antondaskalov.photography/