DxO Optics Pro версия 6.5 вече е в продажба

1981

DxO Optics Pro 6.5 включва технологията Single Shot HDR, която позволява създаване на HDR изображение от един кадър, подобрено конвертиране на RAW, съвместимост с Lightroom 3 и поддръжка на по-голям брой фотоапарати и обективи.

DxO Labs обявиха, че Optics Pro 6.5 – софтуер за подобряване на изображения, предназначен за фотографи с високи изисквания, вече е на пазара. Версия 6.5 позволява на потребителите да създават изображения с висок динамичен обхват (HDR) от едно RAW изображение. Освен това, новата версия повишава производителността и улеснява работата.

“Няма друг софтуер на пазара, който да прави толкова много, за да подобри изображенията, като изисква толкова малко от потребителите.”, каза Cyrille de la Chesnais, директор продажби и маркетинг на фотопродуктите на DxO Labs. “Потребителите, които искат перфектно качество на изображенията, сега могат да избегнат заснемането на няколко кадъра, за да постигнат по-висок контраст и  да получат повече детайли, докатао използват повече комбинации от фотоапарати и обективи. Това може да стане благодарение на прецизно настроените корекции на DxO Optics Pro, които дават безупречни резултати.”

Сред основните нововъведения във версия 6.5 е възможността за създаване на  HDR изображение от един RAW файл. Подобрена е технологията за конвертиране на  RAW файлове, процесът е напълно автоматизиран. Има интеграция на Lightroom 3, която позволява на потребителите да използват най-доброто от двете приложения. Добавени са различни подобрения на работната среда, както и поддръжка на нови фотоапарати и обективи.

DxO Optics Pro 6.5 за Windows и Mac, се предлага във версии Standard и Elite.  DxO Labs предлагат отстъпка от 30% до 25-и декември тази година. Цените с отстъпката са американски долара за DxO Optics Pro Standard edition и 199 долара за Elite edition.

DxO Optics Pro 6.5

Източник: dxo.com
Текста написа: Мартин Новев

Реклама
www.bgoferta.info
Ако имате нужда от изработка на флаери, каталози, дипляни, визитки, външна реклама, сувенирна реклама и други рекламни продукти, то www.bgoferta.info е точно за Вас. Няма нужда да се обаждате на различни печатници поотделно и да чакате да получавате цена за изработката на вашия продукт. Чрез www.bgoferta.info, оформяте вашето запитване за изработката на желания продукт и получавате оферти директно от печатниците. Използвайте бутона „Поискай оферта“.

Интернет портал за печатни технологии.