Dynagram подобри решението си за електронни монтажи inpO2 за Acrobat

2157

Printguide.info проведе кратък тест на новата версия на софтуера за създаване на електронни монтажи в работната среда на Acrobat

inpO2 работи с Adobe Acrobat 8.0/9.0 и е модулно решение за електронен монтаж, което може да намери приложение в печатници с различен тип продукция и работен процес. Канадската компания Dynagram обнови софтуера до версия 2 3.6. Подобренията са насочени към повишаване на производителността. Това става чрез разширена поддръжка PDF и възможностите за автоматизация.

След инсталацията на приложението, то се интегрира изцяло в работната среда на Acrobat. Възможностите на inpO2 не отстъпват на най-добрите програми в областта. Програмата може да се използва за монтаж на всички типове полиграфически изделия, включително за лесно разполагане на страници с различни размери в печатния лист.

С помощта на ръководения режим (wizard) създаването на монтаж на 54-страничен каталог  в печатен лист 70х50 см. ми отне по-малко от 5 минути. За използване на усъвършенствания режим и съответно пълните възможности на програмата е желателно да се запознаете с ръководствата и видеоматериалите от интернет страницата на Dynagram.

Приложението работи бързо, забавяне се получава единствено при генериране на изображения за преглед на монтажа. Определянето на типа монтаж и поставянето на контролни скали, маркери и всички необходими елементи става бързо и лесно. Новата версия 2 3.6 включва повече от 20 подобрения, сред които са възможност за добавяне на потребителски цветни скали към ръководения режим inpO2 Wizard, подобрените функции за копиране и разполагане на стараници.

Сред другите подобрения са подобрена поддръжка на Enhanced PDF, библиотека с различни размери на листа за монтаж, динамично поставяне на марките, усъвършенствани настройки за позицията на страниците спрямо листа и по-гъвкаво разполагане на елементите на лицето и гърба. Вече е възможно и дефиниране на зони, в които да няма печат. Добавени са нови възможности за автоматизация и възможност за заключване на готови шаблони, за да се избегне неволното им презаписване. Можете да научите повече и да свалите пробна версия от интернет страницата на Dynagram.

Източник: dynagram.com
Текста написа: Мартин Новев

Други публикации за софтуера Dynagram inp02

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.