Dynagram предлага гъвкаво решение за създаване на електронни монтажи в Adobe Acrobat

1791

inpO2 е мощен и гъвкав софтуер за монтаж на PDF файлове, изграден в познатата работна среда на Acrobat 8/9.

inpO2 предлага всички функции и модули, нужни за съвременните PDF базирани работни процеси. Актуалната версия на програмата е 3.5. Основно предимство на inpO2 е възможността за купуване на отделни модули според моментната необходимост, съчетана с опция за надграждане на софтуера с други необходими елементи. Базовото ниво предлага мощни инструменти, които могат да бъдат усъвършенствани така, че да отговарят на нуждите на работния процес, в който са включени.

Важно преимущество е и фактът, че монтажите се правят в познатата среда на Acrobat. Това скъсява времето, нужно за свикване с софтуера и дава възможност за извършване на няколко типа дейности в една и съща работна среда – Adobe Acrobat 8 или 9 (Standard или Pro), който е задължителен за всяко съвременно печатно производство.
 
inpO2 предлага лесни за контролиране и удобни начини за създаване на монтажи. С помощта на бързият и интуитивен Wizard можете с лекота да монтирате за печат поръчки, съставени от един документ. Assembly Manager е подходящ за сложни поръчки, съставени от много документи с различни размери, за автоматично разполагане и планиране.
Можете да свалите пробна версия за Mac и Windows от интернет страницата на производителя: dynagram.com. Там можете да видите и видео, в което са демонстрирани някои от възможностите на програмата.

Източник: dynagram.com

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.