Dynagram inp02 – решение за електронен монтаж

2802

В края на февруари месец, софтуерните разработчици от Dynagram актуализираха продуктовата си линия, предназначена за професионалистите в сферата на електронния монтаж. Какво е новото – може да прочетете в нашия кратък обзор.

Dynagram inp02 е мощно, скалируемо решение в помощ на работещите в областта на предпечата и по-конкретно – електронния монтаж. inp02 не е самостоятелно приложение, а допълнение интегриращо се към Acrobat Pro. Акцентът при него е поставен върху лекотата на употреба и скоростта на изпълнение. inp02 притежава фукционалността и възможностите на всяко едно съвременно самостоятелно приложение, касаещо така наречения „end-to-end“ PDF работен процес или, както вече сме свикнали да казваме – PDF workflow.
Dynagram inp02
На пръв поглед интерфейса на inp02, всъщност е сегментиран в няколко отделни модула, като принципът заложен при използването им е постъпково обслужване на всеки етап, за което говорят самите им наименования – Wizard, Layout Editor (чрез inpO2 Light Table), Assembly Planner/Manager, Optimization (hot folders-based), Automation (аutomated ganging), JDF Export. Особено привлекателен, откъм гледна точка на улесняване на подготовката на типизирани задачи е ненатрапчивият 6-стъпков „магьосник“, който ни превежда с лекота през параметричното им дефиниране. Естествено, предвидена е възможност за интеграция с друго подобно решение от продуктовата гама на Dynagram – „всеядния звяр“ DynaStrip.

Новостите в текущата версия 3.60 са фокусирани основно върху автоматизацията и повишаване нивото на продуктивност при работа с продукта.

  • Поддръжка на външни потребителски цветни скали, които могат да се импортнат под формата на PDF файл. Използваните в текущата задача дефинирани мастила автоматично се нанасят и разпределят по цветната скала.
  • Повторяема по колони и редове „Step and Repeat“ функция, улесняваща автоматизацията при оперирането с еднотипни сегменти в дадена задача.
  • Нов потребителски режим „Flatwork Pagination“. Изключително практичен режим за монтажни задачи с множество различни размножения на обекти неподлежащи в последствие на довършителни операции от тип сгъване/биговане – например листовки, флаери и други.

Dynagram inp02

В заключение може да се каже, че Dynagram inp02 е продукт със сериозни възможности, който по никакъв начин не отстъпва като функционалност на конкурентите си в сферата на електронния монтаж, предлагайки ни същевременно лекота и бързодействие при изпълнението на повечето задачи в рамките на любимия ни Acrobat Pro.

Демонстрационна версия на Dynagram inp02 може да изтеглите на следния адрес:
www.dynagram.com

Източник (source):
www.dynagram.com/solutions
www.dynagram.com/support

Dynagram inp02
Текста написа: Йордан Христов

Интернет портал за печатни технологии.