EFI купи Escada Systems, за да разшири офертите си за пазара на опаковки от велпапе

1124
EFI купи Escada Systems, за да разшири офертите си за пазара на опаковки от велпапе

Escada е базирана във Великобритания и има солидна репутация и значителен опит в иновации, които помагат на производителите на опаковки да увеличат производителността, качеството и печалбите си.

EFI купи Escada Systems

EFI е пазарен лидер, който осигурява „цялостна екосистема“ за производство на опаковки от велпапе. Тя включва EFI Nozomi C18000, ултрависокоскоростна LED инкджет преса, управлявана от контролер Fiery, високотехнологични мастила и EFI Corrugated Packaging Productivity Suite, първото цялостно решение на пазара, което предлага управление на бизнеса и производството. Добавянето на технологията и опита на Escada ще позволи на EFI да разшири приложението на Productivity Suite в областта на листовото производство и цялостното производство на кутии от велпапе и да предложи цялостен контрол и проследимост на целия процес.

„Развълнувани сме да добави екипа и технологията на Escada към водещото си портфолио за производителите на опаковки,“ каза Gabriel Matsliach, старши вицепрезидент, EFI Productivity Software. „Добавянето на Escada прави EFI цялостно решение, което подобри качеството, ефективността и доходността на производството на опаковки от велпапе, с използване на наличната техника.“

Финансовите параметри на сделката не са обявени. Служителите на Escada включитело основателя Gavin Bushby, са се присъединили към EFI Productivity Software.
„Изключително щастливи сме да се присъединим към семейството на EFI и да имаме роля в стратегията на компанията за опаковъчната индустрия,“ заяви Gavin Bushby, председател на Escada. „Глобалният мащаб и дейност на EFI ще позволят на още повече клиенти да се възползват от иновативните ни технологии през идващите години.“

Източник: пресинформация на EFI
Текста написа: Мартин Новев

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.