EFI представи своята нова версия на PrintSmith Vision

2912
EFI представи своята нова версия на PrintSmith Vision
Spread the love

EFI представи подобрената версия на своя софтуер за управление на работния процес PrintSmith™ Vision, подходящ както за печатници, така и за франчайз или други компании, работещи в печатния и рекламен бранш.

Чрез него могат да се управляват най-различни процеси – продажби, счетоводство, производство, анализи и други. Софтуерът е разработен с цел ефективно и рентабилно управление на компанията, която го използва.

 

inline_248_/images/2015/08/product_slider_efi_printsmith_vision_data_collection_a87y.jpg

Една от новостите е мобилната му версия, която позволява бърз достъп и наблюдение на работния процес по всяко време от разстояние. Достъпна е богата гама от информация, за потребителите, поръчките и тяхното изпълнение. За мобилния достъп софтуерът залага на интерфейс, работещ под HTML5, а сигурността на данните също е гарантирана и подобрена в новата версия.

 

inline_563_/images/2015/08/product_slider_efi_printsmith_vision_estimate_su0w.jpg

Благодарение на новите табла за управление се дава по-голяма гъвкавост в отношенията с клиентите (срещи, напомняния, проблеми и въпроси). Цялата тази информация се подрежда и визуализира в хронологичен ред, така че да бъдат предприети необходимите действия. Подобрена и частта за подаване и проследяване на поръчки от страна на клиентите.

inline_33_/images/2015/08/product_slider_efi_printsmith_vision_main_xn1l.jpg

Направена е промяна и във визуализацията на съдържанието, което може да се генерира във PDF, JPG или PNG формат. Новият PrintSmith Vision е напълно интегриран с останалите решения на EFI – EFI Fiery® Central и EFI Digital StoreFront ®.

 

 

Източник: ir.efi.com
Текста написа: Антон Даскалов

Име: Антон Даскалов

Професионален опит: Бакалавър по телекомуникации в Нов Български Университет. Предстои му да се дипломира и по втора специалност – Икономика. Мениджър Маркетинг и продажби в печатница Оптимап принт. Има над 10 годишен опит в сферата на офестовия печат и номерацията. Преди три години въвежда дигиталния печат в портфолиото на Оптимал принт и е отоговорен за развитието на продуктите и услугите, свързани с него. Списва фирмения блог на Оптимал принт и следи всички новости в областта на печата.

В свободното си време: спортува и списва личен блог по актуални обществено значими теми.