EFI стартира Connect с нова софтуерна стратегия

1837
EFI стартира Connect с нова софтуерна стратегия

EFI започна най-голямата конференция за потребителите си Connect до момента с новина за нов подход към продажбите на софтуера си под формата на пакет.

Gaby Matsliach

 

Gaby Matsliach, генерален мениджър у старши вицепрезидент на EFI Productivity Software, каза, че компанията е инвестирала много в широкото си портфолио софтуер за печат и опаковки, за да създадат пакета EFI Productivity Suite. „Много печатници имат най-добрите софтуерни решения, но нямат цялостно решение от началото до края на процеса,“ каза той. „Това налага необходимостта от новия ни подход. Той предлага сертифициран цялостен работен процес, от началото до края.“

Matsliach допълни: „Не очакваме клиентите ни да обновят наведнъж целия си работен процес или да се откажат от всичко, което са използвали досега и да го заменят с нашето решение – очакваме клиентите ни да еволюират постепенно.“

Productivity Suite ще излезе на пазара през това тримесечие.

Това е най-големият Connect, организиран от EFI до днес и местата за четиридневната конференция и изложение, които се провеждат в Лас Вега, са изчерпани. Connect е с 20% по-голям тази година, очакваните посетители са над 1500 и са от 25 държави.

Източник: EFI Productivity Software
Текста написа: Мартин Новев

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.