EFI удвои предложенията в Productivity Suite

1051
EFI удвои предложенията в Productivity Suite

EFI използва годишната си конференция Connect, за да покаже три нововъведения към портфолиото си Productivity Suite и нов портал, който демонстрира силата на печата.

EFI удвои предложенията в Productivity Suite

 

Productivity Suite, е цялостно портфолио от MIS (системи за управление на информацията) и ERP (системи за планиране на ресурсите) решения от EFI, което обединява продукти, предназначени за специфични пазарни приложения и след това тества и сертифицира интеграцията им. Това решение беше представено на Connect през миналата година и първоначално включваше три пакета: Packaging, Enterprise Commercial Print и Midmarket Print. И трите съществуващи версии получиха сериозни подобрения. Освен това на Connect в Лас Вегас EFI удвои броя на сертифицираните решения като добави три нови пакета: Quick Printing, Publication Print и Corrugated Packaging.

Quick Printing
Quick Printing е облачно решение, което използва системата PrintSmith Vision и предлага цялостни възможности за електронна търговия и крос медия маркетинг функционалност, както и интеграция с Fiery.

Publication Print
Publication Print използва Monarch или Technique ERP решение в зависимост от нуждите на клиента. Това решение предлага възможности за оценки, планиране, отлагане на задачите и проследяване в среда с цифрово или офсетово производство. Решението включва и усъвършенствана интеграция в предпечатния процес, възможности за комбиниране на продукти в един монтаж и планиране на натоварването.

Corrugated Production
Corrugated Production е резултат от закупуването на разработчика на решения за управление на работен процес Corrugated Technologies през миналия октомври. За момента решението е ориентирано към конвенционални производители на велпапе и опаковки от велпапе, но се планира и поддръжка на цифрово производство, базирана на интеграция с Fiery, която да се появи през втората четвърт на 2016.

„В ядрото на всяко от решенията ни се крие подходящ ERP или MIS,” каза Gaby Matsliach, старши вицепрезидент на EFI. „Те са разработени, за да стимулират и генерират нови приходи (за потребителите), независимо дали става дума за крос медия, разширяване на електронната търговия, по-добра връзка с клиентите, инструменти за увеличаване на ефективността и производителността, което наистина е основната ни дейност или подобрени възможности за оценка и планиране.“

Източник: inkworldmagazine.com
Текста написа: Мартин Новев

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.