EFI eXpress for Photo и EFI eXpress for Proofing

2520

Предложения от EFI, подходящи за отпечатване на висококачествени цветни проби и фотографии при изгодни условия.

Мощни и удобни решения за прецизен печат на фотографии и цветни проби
Създаването на великолепни фотографии или генерирането на цветни проби, които определят крайния резултат при отпечатването е изключително важен елемент при съвременните високи изисквания към печатащата среда. Независимо дали сте фотограф, криейтив директор, дизайнер или просто предлагате печатни услуги и независимо дали най-важни за вас са висококачествения фотопечат или валидационната и договорна цветна проба, EFI™ предлага два нови продукта, които ще удовлетворят вашите нужди. И двата продукта ще ви помогнат да получите висококачествени резултати дори и при работа с ограничен бюджет. EFI eXpress for Photo и EFI eXpress for Proofing са много добре приети в средите допълнения към решенията за RIP софтуер на EFI, изключително подходящи за отпечатване на висококачествени цветни проби и фотографии при изгодни условия.

/EFI eXpress опростява производствения процес/

EFI eXpress for Photo предоставя отлични резултати по лесен и достъпен начин
EFI eXpress v4.1 for Photo RIP софтуерът е лесен за настройване и работа и предоставя висококачествено отпечатана фотографска продукция. Функционалността, която получавате като резултат от автоматизацията на процесите, позволява  на фотографа да се съсредоточи върху неговата творческа дейност.

Вместо да губят ценно време в настройване на печата за отделните фотографии, колекции (единични и многоснимкови шаблони) и други подробности, креативните професионалисти могат да се фокусират върху креативността. Използването на набор от интуитивни за усвояване и работа инструменти като такива за изрязване, завъртане, пасери за рязане е много лесно. Функционалността на автоматизираното и ръчното събиране и печат (nesting) върху една единствена медия подобрява значително използваемостта й и това води до спестяване на разходи.

Новият продукт дава възможност за предварително настройване на цвета и печата с интуитивен и лесен „работен режим за всеки ден“, което допълнително ускорява изпълнението на общи и рутинни ежедневни задачи. Включения EFI Unidriver позволява RIP-ът да бъде управляван толкова лесно, колкото и всеки драйвер на принтер под Windows.

EFI eXpress for Proofing гарантира високо качество при достъпни условия
EFI eXpress v4.1 for Proofing RIP софтуерът предлага същите улесняващи работата характеристики и функционалност,
както версията eXpress for Photo. Освен това eXpress for Proofing притежава още по-ценни характеристики, свързани с генерирането на висококачествена валидационна и договорна цветна проба.

Новата техника за симулиране на спот цветове, базирана на EFI Colorproof® XF 4.0 за оптимална симулация на спот цветове улеснява управлението им, позволявайки например, с едно натискане на бутон да направите необходимите настройки. Следователно, библиотеките със спот цветове като PANTONE, DOC, HKS И Toyo са част от продукта.

Поддържането от версията на native PDF и Adobe PostScript 3 Engine гарантира правилното обработване на PDF, PS и EPS файловете от RIP софтуера и води до предсказуем печатен резултат.

Очевидно EFI eXpress for Prooging включва последните Ugra/Fogra (v2.2 & v3.0) и IDEAlliance ISO 12647-7 2009 media wedge и поддържа всички най-важни файлови формати за производство и proofing.

ВАЖНО: това, което звущи толкова плашещо може да бъде управлявано невероятно лесно. Благодарение на помощната инсталационна програма на EFI eXpress, настройките, свързани с управлението на цвета, стандартите и симулацията на спот цветове могат да бъдат използвани непосредствено след инсталацията на продукта.

Изберете нивото на управление, което е най-подходящо за вашата дейност
EFI eXpress v4.1 for Proofing притежава всички отличителни характеристики на EFI eXpress for Photo. И двата продукта се инсталират и управляват лесно, и двата са базирани на доказаната висококачествена цветна технология на EFI Colorproof XF, проектирана така, че да поддържа всички индустриални стандарти. Продуктовата линия eXpress позволява ъпгрейд на софтуера в направление: EFI eXpress for Photo до EFI eXpress for Proof и EFI eXpress for Proof до EFI Colorproof XF, когато нуждите на вашия бизнес нарастнат.

Готови да ви помогнем да успеете от момента, в който отворите кутията
Тези нови продукти включват професионални ICC модули за управление на цвета като поддържане на многоцветни (до 7 канала) и вградени профили.

И двата продукта eXpress са проектирани така, че както професионалистите, така и начинаещите да могат да работят лесно с тях. Включват помощни програми за лесно лицензиране, регистриране и настройване на приложението, също така  отговарят на всички индустриални стандарти за фотографска продукция и proofing. Възможностите за настройване на цвета и печата за фотография, proofing, продукция, професионална графика и други също са част от функционалността на продуктите. И двете решения – Photo и Proofing – ви дават възможност за бързо съхраняване и възстановяване впоследствие на настройките на приложението, а също така и автоматично напомняне за налични
ъпдейти.

/Помощната инсталационна програма на EFI eXpress позволява лесно настройване на приложението за работа!/

Мощна поддръжка за вашата работа
Тези нови продукти включват 1600 независимо генерирани линеаризации и ICC профили, които лесно могат да бъдат актуализирани по Интернет. И двата нови продукта поддържат непрекъснато актуализиран списък с над 150 модела принтери Agfa®, Canon®, Encad®, Epson®, HP®, Mimaki®, Mutoh®, OKI®, Roland®, Seiko® и Xerox®./EFI eXpress предоставя оптималния набор инструменти за висококачествена продукция на фотографии и презицна ветна проба./


Съвместимост с индустриалните стандарти
RIP софтуерите EFI eXpress for Photo и eXpress for Proofing са проектирани да поддържат индустриалните стандарти. Те поддържат различни платформи (Mac® OS X and Windows®, включително Mac OS 10.6, Windows Vista™ и Windows 7), както и реализират пълна EXIF поддръжка. Управлението на цвета е проектирано така, че да съответства на всички основни индустриални стандарти като ICC, PDF/X, ISO (12647-7), SWOP и GRACoL. И накрая, и двата продукта eXpress поддържат популярните файлови формати вкл. TIFF, JPEG, JPEG 2000, RAW, PSD, ImageEPS и ImagePDF, a версията eXpress for Proofing  поддържа допълнително и EPS, PS, PDF и Remote Proofing Format (RPF). Tова ще рече, че и двата продукта са напълно съвместими с всички EFI Colorproof XF конфигурации.

Източник: Фактор България

Интернет портал за печатни технологии.