EFI PrintMe Mobile вече се предлага и в Европа

1368

EFI обяви, че PrintMe Mobile, решението на компанията за печат от всевъзможни мобилни устройства, вече се предлага и в Европа.

PrintMe Mobile е базирано на сървър решение, което поддържа всякакви мрежови принтери, независимо от марката им. PrintMe Mobile превръща наличните устройства в Wi-Fi принтери, като така спестява разходите по купуване на нови мултифункционални принтери , които поддържат Wi-Fi или AirPrint. Системата може да обслужва хиляди потребители от различни подмрежи.

„С нарастването на употреба на таблети в корпоративната работна среда, служителите очакват от устройствата си базова функционалност, подобна на тази на настолните компютърни системи и това включва възможността за печат“, каза Louella Fernandes, асоцииран директор на печатните услуги и решения в Quocirca Ltd., независима компания за изследвани и анализ, фокусирана основно върху европейския пазар. „Разликата е, че в Европа има много по-голямо разнообразие от мобилни операционни системи в компаниите. PrintMe Mobile е идеално приложим в тази ситуация, защото осигурява универсален подход за печат на различни принтери от устройства с разнообразни операционни системи.“

Най-новата версия на PrintMe Mobile осигурява възможност за Wi-Fi на служителите или гостите от двете страни на корпоративната защитна стена. Софтуерът също така премахва анонимните Wi-Fi заявки и помага на фирмата да пести пари чрез преследване на мобилния печат с Equitrac, PaperCut и други софтуерни решения за управление на печата.
PrintMe Mobile
Източник: w3.efi.com
Текста написа: Мартин Новев

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.