Enfocus въвежда абонаментна опция

1644
Enfocus въвежда абонаментна опция

Enfocus представи нова възможност за абонамент, която, според компанията, предлага на потребителите евтина възможност да използват лицензиран софтуер.

PitStop Pro

 

Първият продукт, който ще се предлага с тази опция е PitStop Pro 13. Изследване на компанията е показало, че потребителите на PitStop изискват наличието на възможност за абонамент, която да съществува съвместно с традиционните лицензи за PitStop Pro.

Абонаментният модел намалява стартовите разходи и месечната такса позволява на потребителите да контролират оперативните си разходи по-ефективно. Например, потребителите могат да увеличат броя на абонаментите по време на пиковия сезон о да го намалят по време на слабите периоди. Освен това, новият модел позволява достъп до PitStop Pro, където и да се намират и когато има нужда от него. Докато традиционният лиценз позволява достъп само до една версия на приложението, абонатите получават незабавен достъп до най-новата версия на технологията.

Enfocus ще продължи да предлага опцията за купуване на лиценз за PitStop Pro за потребителите, които предпочитат да направят една по-голяма инвестиция. Абонаментният план е свързан с нова система за идентификация на потребителите.

Източник: enfocus.com
Текста написа: Мартин Новев

Мартин Новев

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.