Enfocus показва Pitstop Extreme и PDF Standardiser

2633

На Publishing Expo 2009 Enfocus ще представи системите си за увеличаване на производителността, качеството и автоматизацията.

Enfocus ще организира демонстрации на продуктовите гами Pitstop и Switch, включително Pitstop Extreme и PDF Standardiser.

Pitstop Extreme е самостоятелен редактор за PDF файлове с потребителски интерфейс, създаден за удобно редактиране на PDF-и в производствена среда. Той позволява лесно и безопасно редактиране дори на сложни файлове без нужда от инвестиране в допълнителен софтуер.

Pitstop Professional позволява редактиране на PDF-и с помощта на Adobe Acrobat. Pitstop Extreme се доставя с допълнителен лиценз за Pitstop Professional. Pitstop Extreme е съвместим със индустриалните стандарти за печат, включително PDF/X и спецификациите на работната група Ghent.

Според производителя, Extreme предлага прецизен преглед на който и да е PDF файл, точно във вида, в който ще бъде отпечатан. Софтуерът работи съвместно със стандартният Pit Stop Action List и така предлага лесно прилагане на широк спектър от промени и настройки във файла.

Extreme добавя система, която дава пълни възможности за редакция на текст, която позволява на потребителите да използват изцяло PDF базиран работен процес. Текстът може да бъде наливан отново, да се избират опции за подравняване, взаимодействие с различни обекти и дори свързване на различни текстови карета на страницата, позволяващи моментална промяна на текста по време на редактиране.

Освен това, Pitstop Extreme позволява редакция на изображения или промяна в оригиналния PDF. Той осигурява гъвкавост при работа с файлове, съдържащи прозрачни обекти. Те могат да бъдат редактирани без да се променят прозрачностите или те могат да бъдат преработени в непрозрачни обекти. След редактирането, Pitstop Extreme запазва редакциите във файла като променя само модифицираните обекти.

Alwan’s PDF Standardiser е резултат от съвместна разработка между Enfocus и Alwan Color Expertise. PDF Standardiser претендира, че осигурява стандартизация на PDF и контрол на качеството, така че издателите, агенциите и другите създатели на проекти да могат по-лесно да преглеждат и оптимизират файловете си преди да ги включат в работния процес.

Източник: enfocus.com

Мартин Новев

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.

Тагове