Enfocus представиха PitStop Connect 10

2064

Системата свързва печатниците и издателствата с клиентите им. Connect осигурява бърз и безпроблемен трансфер на файлове и следи за качеството на PDF-ите.

Enfocus представиха PitStop Connect 10

PitStop Connect 10 намалява грешките и ускорява производствения процес, намалява разходите и стреса и улеснява клиентите. Новата версия предлага автоматично обновяване на Connector-ите, защитен пренос на файлове и възможност за персонализирано обслужване, което автоматично обработва поръчките чрез Switch 10, съобразно зададените параметри. Основната роля на PitStop Connect е, че позволява на печатниците лесно да създават и разпространяват Connector-и. Те са малки инструменти, които се намират на работното поле на клиентите и в които те могат да влачат и пускат файлове. След това файловете на клиентите отиват в печатницата за изработка. Там се проверяват автоматично за грешки съобразно зададените параметри. Възможно е и някои от проблемите да се коригират автоматично, например липсващи шрифтове.

Обявяването на новата версия на Connect се появи малко след обявяването на Switch 10, най-новата версия на решението на компанията за автоматизиране на работния процес. Двете решения са най-продуктивни, когато се използват заедно, но се продават и поотделно. „Твърде често доставянето на файловете причинява проблеми едновременно на производствената и творческата част в печатния работен процес”, каза Elli Cloots, директор на продуктовия мениджмънт в Enfocus. „Нужна е ефективна комуникация между двете страни и точно това предлага PitStop Connect 10. Той гарантира, че дизайните се отпечатват точно както трябва, което намалява времето за реакция, увеличава производителността и удовлетвореността на клиентите.”
 
Connector-ите са безплатни за специалистите по предпечат и могат да бъдат свалени директно на екраните на компютрите им. Те не изискват инсталация. Те веднага осигуряват обратна връзка, когато файлът е доставен правилно. Ако са изпратени PDF-и, подателят може да види детайлен доклад от проверката на файловете, за да идентифицира и разреши проблеми. Новата версия автоматично обновява всички Connector-и всеки път, когато печатницата промени настройките за проверка и пренос на файловете. Така се гарантира, че всички по веригата работят с правилните параметри.

PitStop Connect 10 има подобрено взаимодействие с решението за автоматизация Switch 10. При подаването на файла клиентите могат да попълнят нужната информация. След като пристигне в печатницата, тя е лесна за преглед, управление и обработка според зададените параметри. В новата версия е подобрена и сигурността на преноса, чрез използване на SFTP. PitStop Connect 10 е съвместим с последните технологии и стандарти за проверка на PDF файлове. Това включва профилите за проверка и макросите от PitStop Pro, както и поддръжка на PDF/X-4 за печат и PDF/A за архивиране. PitStop Connect 10 ще е на пазара от втората четвърт на 2011.

Източник: enfocus.com
Текста написа: Мартин Новев

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.