Enfocus се интегрира с EFI

1632
Spread the love

EFI се присъедини към общността Crossroads и Enfocus Switch 11 беше интегриран в RIP решенията за широкоформатен печат на EFI Fiery XF и Colorproof XF

efi

Благодарение на това, потребителите на широкоформатни принтери EFI ще получат възможност да автоматизират работния си процес. Това се отнася за всички типове устройства – от настолните решения за цветни проби до високопроизводителната гама промишлени принтери Vutek. Интеграцията става чрез нов модул за конфигуриране за продуктите на EFI, който стандартно е включен във втората обновена версия Switch 11. Тя предлага и подобрена потребителска работна страна, отстранени са и някои бъгове.

„Идеята на Crossroads е именно интеграция с продуктите на трети страни. Ако се включите в тази инициатива, вие се съгласявате да потвърдите интеграцията със Switch и да осигурите поддръжка на потребителите“, коментира глобалния мениджър на Enfocus за Crossroads Angelo Manno.

Той добави, че всеки доставчик, чиито продукти имат интеграция със Switch, трябва да се присъедини към общността Crossroads. Този подход е приет през 2010 и цели да осигури адекватна поддръжка за клиентите.

Източник: enfocus.com

Текста написа: Мартин Новев

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.