Enfocus стартира онлайн платформа за закупуване на приложения

1119
Enfocus стартира онлайн платформа за закупуване на приложения
Spread the love

Enfocus стартира онлайн платформа за приложения (appstore.enfocus.com), създадени от потребителите в Switch Community по целия свят.

Решението се явява продължение към поетия ангажимент от страна на компанията за откритост и сътрудничество със своите клиенти и партньори. Създателите на приложения ще могат да споделят своя опит и умения, продавайки своите софтуерни продукти. Всеки потребител, харесал някоя приложение има право да го свали и ползва 1 месец безплатно, след което може да продължи да го ползва чрез месечен абонамент.

Към момента са налични малък брой приложения с цена от 100 до 900$ всяко. Потребителите имат достъп до подробна спецификация за всяко от тях, включително: детайли за него, съвместимости, име на създателя, изображения и връзка към страница за поддръжка.

От Enfocus обявиха, че онлайн платформата ще бъде представена по-подробно по време на FESPA Digital 2016 и Drupa 2016.

Източник: appstore.enfocus.com

Текста написа: Антон Даскалов

Име: Антон Даскалов

Професионален опит: Бакалавър по телекомуникации в Нов Български Университет. Предстои му да се дипломира и по втора специалност – Икономика. Мениджър Маркетинг и продажби в печатница Оптимап принт. Има над 10 годишен опит в сферата на офестовия печат и номерацията. Преди три години въвежда дигиталния печат в портфолиото на Оптимал принт и е отоговорен за развитието на продуктите и услугите, свързани с него. Списва фирмения блог на Оптимал принт и следи всички новости в областта на печата.

В свободното си време: спортува и списва личен блог по актуални обществено значими теми.