Нов инструмент за проверка на PDF файлове за печат

278
Нов инструмент за проверка на PDF файлове за печат

софтуер за проверка на файловеEnfocus стартира ново автономно приложение наречено Boarding Pass, което е предназначено за бърза проверка на PDF файлове за годност за печат.

Сред основните му функционалности са проверка за липсващи шрифтове, откриване на изображения с ниска резолюция, липса на наддаване и др.

BoardingPass не е просто поредния софтуер за preflight на файлове, но и улеснява процеса на поръчка и контрол, като дава възможност за бърза обратна връзка с клиента за евентуални грешки във файла му или придвижването му към предпечатния отдел.


Очаква се софтуерът да бъде готов след тестове през юли 2020, но ако желаете можете да получите напълно безплатната предварителна версия след регистрация на сайта на  Enfocus тук.

Повече за софтуера можете да разгледате тук.

 

Enfocus BoardingPass           софтуер за проверка на PDF за печат

Име: Пламен Давидов

Професионален опит: Машинен инженер, практик, с богати познания в областта на печатните технологии и основният двигател на Полиграфия инфо. Над 12 години се занимава с предпечат, дигитален печат, експонация, специализирал в чужбина поддръжка на ctp на Dainipon Screen .

Настоящи занимания: Пламен е човекът, който следи тенденциите почти денонощно и определя редакционната политика на Printguide.info. Търсач на новости и информация, той е справочникът ни за всички фирми на българския пазар, оборудването, което имат и пазарния им дял. За нещата, които не знае, знае кого да попита и къде да потърси информация. Освен за редакционната политика, се грижи за техническата изправност на всичките ни сайтове.