Enfocus Instant PDF 09 вече е в продажба

1730

Последната версия на софтуера за генериране на готови за печат PDF файлове поддържа Adobe Creative Suite 5 и Windows 7.

Enfocus пуснаха в продажба Instant PDF 09, най-новата версия на лесния за употреба и надежден инструмент за създаване на готови за печат сертифицирани PDF файлове. Instant PDF 09 опростява предпечатната подготовка като автоматично проверява и коригира PDF файловете, съобразно зададените спецификации.

Instant PDF 09 е лесен за употреба и може да използва профили за създаване и проверка на PDF файлове, които са предоставени от печатници или издателства. PDF файловете, създадени с негова помощ отговарят на стандартите за печат и реклама, включително ISO PDF/X-1a, PDF/X-3, PDF/X-4 и последните стандарти на работната група Ghent.

„С Instant PDF 09, професионалистите в графичната област могат да работят на най-новите версии програми и операционни системи. Доставчиците на печатни услуги ще забележат значително намаляване на сигналите за проблемните файлове, защото сертифицираните файлове винаги се възпроизвеждат коректно”, каза Elli Cloots, Директор на продуктовия мениджмънт в Enfocus. „Технологията на Enfocus Certified PDF позволява на дизайнерите да създават висококачествени сертифицирани PDF-и предназначени за печатниците без да им се налага да мислят за техническите подробности.”

Цената на единичен лиценз за Enfocus Instant PDF 09 е 299 американски долара. Обновяване за един потребител от предишна версия 08 струва $79. Можете да свалите пробна версия от страницата на Enfocus.

Източник: enfocus.com
Текста написа: Мартин Новев

Интернет портал за печатни технологии.