Enfocus Switch PDF Review 2.0

87
Enfocus Switch PDF Review 2.0

Enfocus, лидерът в разработката на решения за PDF контрол, проверка и корекции на PDF файлове и автоматизация на работния поток, обяви пускането на пазара на PDF Review Module 2 – уникалният и достъпен портал за одобрение на файлове и размяна на коментари.

Enfocus Review Module 2 е много голям ъпгрейд и съдържа много нови функционалности, като запазва своето значително ценово предимство пред порталите базирани на работни потоци. Модулът към Enfocus Switch предоставя пълен набор от възможности за одобрение и анотации на файлове онлайн, като свързва действията на потребителя с автоматичните потоци на Switch. С Enfocus Review Module 2 всичко е на едно място, премахват се ръчните действия по изпращане на имейли и събиране на информацията, както и рискът от неразбиране на клиентските инструкции.

 

Enfocus Review Module 2

 

Какво Enfocus Review Module 2 може да прави още по-добре

Новата версия на портала за комуникация Enfocus Review Module 2 е базирана на много реална обратна връзка от клиентите на компанията. На първо място можете да одобрявате няколко PDF файла в рамките на една обща поръчка. Има добавена възможност да разглеждате файловете на разтвор. Също така може да визуализирате резултатите от Preflight с PitStop Server в лесен за разбиране формат, като отчетът е активен и при клик на даден проблем се посочва мястото във файла с който е свързан. Също така можете да брандирате интерфейса на портала с множество различни марки – по този начин можете да дадете достъп до вашия портал на агенции, които да го използват като техен, но реално файловете да идват при вас. Можете също да настройвате запазването на одобрените файлове за определени периоди от време.

 

Enfocus Review Module 2

 

Няколко файла с един линк

 • Един единствен имейл с един единствен линк, може да предостави достъп до няколко файла, които се нуждаят от одобрение, вместо да се праща по един имейл за всеки PDF файл
 • Това означава, че няколко файла могат да се управляват като група, вместо самостоятелно, което прави нещата много по-лесни за клиентите

Поддръжка на няколко марки (бранда)

 • Можете да поддържате визия на няколко марки едновременно, независимо дали са ваши или на ваши клиенти, които използват портала като собствен

Поддръжка на разтвори

 • Могат да се визуализират две страници на разтвор
 • Позволява проверката на напасването на обекти между две страници от един разтвор

Показване на резултатите от проверката на файловете (Preflight)

 • Позволява на клиентите да видят по удобен начин проблемите в PDF файловете, като при клик на даден проблем се визуализира проблемната област върху самия файл. Клиентите виждат реалния производствен файл, с отчета за грешки наложен върху него

Можете да запазвате одобрените файлове за конкретен период от време

 • Файловете могат да останат достъпни с оригиналния линк и да бъдат отваряни във времето, за да се види дали са били одобрени или не
 • Това означава, че одобренията могат да се отварят и проверяват ако има причина или несъгласие

Възможност за ротация на образа

 • Можете да обръщате лесно образа за да проверявате съдържанието

Подобрете значително времето за одобрения

 • Нуждата от изпращане и получаване на големи файлове за всяка итерация на одобрение остава в миналото

Поддръжка на PDF файлове с парола

 • Добавя допълнително ниво на защита за клиенти, които се притесняват за своите файлове и данни

Порталът за комуникация с клиенти Enfocus PDF Review е едно от най-достъпните решения за създаване на поток за онлайн одобрение, като също така за разлика от много други портали предоставя изключително лесен интерфейс за клиенти, които не се чувстват уверени в подобни решения.

Гледайте представяне на софтуера Enfocus PDF Review
и как той би бил полезен за вас във видеозапис от уебинар
Как да се справим с проблемите, които възникват при комуникацията с клиенти

Автоматизирайте процеса по изпращане на имейли

Освен самия портал, с който да предоставите 24/7 услуга на вашите клиенти, получавате и основата на Enfocus Switch, с която можете да автоматизирате целия процес по изпращане на имейли, действия в зависимост от това дали файлът е одобрен, или не и всички итерации на база на действията на вашите специалисти. С това просто, но изключително мощно решение можете да автоматизирате начина, по който работи точно вашето производство, вместо да се нагласяте към фиксиран работен поток.

 

Enfocus Review Module 2

 

Можете да научите повече за портала за комуникация с клиенти Enfocus PDF Review 2 на сайта на ГЕД.

Свържете се с ГЕД за повече информация, демонстрации или за вашата персонална оферта, за да се уверите колко кратък е пътят към получаването на ваш собствен портал за работа с клиенти, с високо ниво на автоматизация.
Можете да пишете на ГЕД на sales@gedbg.com, 02/8061201 или да попълните формата за запитване към продукта на сайта.

За Enfocus
Enfocus е лидер в разработката на решения за проверка и управление на PDF файлове. Компанията разширява своето портфолио от свързани решения, като предоставя на своите клиенти лесни, в същото време мощни инструменти за автоматизация и стандартизация на работата с файлове за печат.

За ГЕД
ГЕД е доставчик на световни решения за управление на предпечата, като представлява някои от най-добрите разработчици в света. Екипът на компанията има значителен опит в инсталацията и интеграцията на отделни продукти и цялостни системи, като предоставя на своите клиенти бърза възвръщаемост и реални работещи решения, които отразяват техните специфични процеси на работа.

Интернет портал за печатни технологии.