EngView пуска безплатна версия за клиентите си

204
EngView пуска безплатна версия за клиентите си

EngView пуска безплатна версия за клиентите си, работeщи от вкъщи по време на извънредното положение заради COVID-19.

Много от компаниите в опаковъчния сектор взимат мерки да защитят служителите си и техните семейства от разпространяващия се коронавирус. Реорганизират работата си така, че да позволят максимален брой служители да работят от вкъщи, ограничават личните контакти и провеждат срещите си през интернет.

 

EngView пуска безплатна версия

 

Част от екипа на EngView също работи дистанционно и е наясно с трудностите, през които служителите и компаниите преминават, за да възстановят ритъма на работния процес и запазят продуктивността си. Затова компанията предприе стъпки за подпомагане на своите клиенти и партньори в опаковъчната индустрия, които предпазват служителите си, предлагайки им да работят от домовете си.

EngView предоставя безплатнo решение за работа от вкъщи на клиентите си, които ползват CAD/CAM софтуера за проектиране на опаковки и дисплеи EngView Package & Display Designer Suite. Компанията пуска EngView Home Office за период от два месеца, за да стимулира структурните и графичните дизайнери да изберат да работят дистанционно и така да ограничат разпространението на коронавируса, като същевременно продължат да изпълняват служебните си задължения. Така служителите ще могат да проектират опаковки и рекламни стелажи, да споделят дизайните си през интернет и да подготвят файлове за печат, рязане и щанцоване от домовете си.

„Никой не знае колко дълго ще продължи настоящото положение. Затова взехме решение да помогнем с каквото можем, а именно – да улесним работата да колегите в опаковъчния бранш, като им предоставим безплатна версия на нашия софтуер за работа от вкъщи. Надяваме се, че по този начин повече хора ще си останат по домовете и ще могат пълноценно да работят дистанционно. Работата не трябва да спира, бизнесът трябва да се адаптира към новите условия. Ние сме тук, работим и подкрепяме клиентите си с каквото можем,” коментира изпълнителният директор на EngView Systems – Георги Маринов.

Всеки клиент на EngView може да се възползва от безплатна версия на софтуера за работа от вкъщи, като попълни формата на сайта на EngView.

 

Интернет портал за печатни технологии.