ЕнгВю Системс с демонстрации по време на Fespa

1732
ЕнгВю Системс с демонстрации по време на Fespa

ЕngView представи най-новата версия на софтуера си за опаковки по време на FESPA в Мюнхен.  Като партньор на KONGSBERG, екипът на ЕngView беше поканен на техния щанд да представи цялостно решение за производство на опаковки. Демонстрира как режещите плотер системи на Kongsberg се захранват от софтуера EngView Packagе & Display Designer 2023 за бързо и лесно проектиране на опаковки и прецизна подготовка на файлове за производство.  Последната версия добавя много нови функционалности като визуализация на конус и цилиндър в 3D, по-лесно чертане на структури чрез грид и много нови параметрични дизайни.

 

 

Колегите от ЕнгВю бяха поканени да направят демонстрации на щанда на KONGSBERG на най-новата версия на EngView Packaging Suite 2023.

EngView Packaging Suite 2023 е CAD/CAM решение за структурен дизайн и подготовка за производство на кутии и POP/POS дисплеи. Софтуерът предоставя широк набор от инструменти, които ускоряват и автоматизират ежедневната работа на структурните дизайнери, графични дизайнери, производители на матрици и търговци, участващи в създаването и производството на опаковки.

EngView Packaging Suite 2023 се предлага в различни конфигурации в зависимост от нуждите на потребителите. Разполага и с пробна 10 дневна версия на продукта.

Повече за EngView Packaging Suite 2023 вижте тук.

Вижте и други публикации свързани с EngView Packaging Suite в Printguide

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.