Esko издаде Suite 14

1477
Esko издаде Suite 14

Esko обнови софтуерния си пакет за разработка на опаковки до версия 14.

Esko издаде Suite 14

 

Според компанията Suite 14 е „повече от просто обновяване на софтуера“ и позволява изграждане на по-добри връзки във веригата за доставки, подобрява работните процеси, по-високи повтаряемост и качество и помага на операторите да работят по-интелигентно чрез шаблони и интуитивни инструменти.

Suite 14 включва нови и обновени програми, проектирани да осигурят на собствениците на търговски марки, студията по предпечат, производителите на външна и вътрешна реклама и печатниците ресурсите, от които имат нужда, за да управляват днешната сложна предпроизводствена среда.

Suite 14 включва WebCenter 14, обновеният редактор ArtiosCAD, Imaging Engine 14 и подобрени инструменти за 3D визуализация. Новост е и интеграцията с Chili Publish, която предлага първият в света редактор, посветен на дизайн на опаковки, който работи през браузър и инструментът ArtPro+ за качествен контрол на файловете за печат. Други елемент в Suite 14 е FlexProof, нова ръководена потребителска среда за фина настройка и оптимизация на профилите на устройствата за цветни проби.

Източник: packprintworld.com
Текста написа: Мартин Новев

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.