Иновации и добавена стойност с Esko Software Platform 18.1

169
Иновации и добавена стойност с Esko Software Platform 18.1

Esko представи няколко обновления на софтуерната си платформа, които подобрват ефективността на процесите по създаване на опаковки.

Esko Software Platform 18.1

От 25и ноември версия 18.1 на набора софтуерни решения Esko Software Platform е достъпна за потребителите. Нововъведенията включват:

  • ArtPro+ – обновена версия с патентована нова концепция за трапинг, разширена поддръжка на предварително зададени операции и изцяло нови динамични марки. Новата система предлага обектно ориентирано създаване на трапинг, съобразено с особеностите на производствените процеси.
  • ArtiosCAD 18.1 – подобрено оформление на работното поле, производствени инструменти, най-новите DWG и Spatial библиотеки и нова функционалност в модула за проверка ArtiosCAD Preflight, който вече включва автоматични корекции.
  • Automation Engine – нов „Optimize File“ процес, който да направи работата по-лесна, допълнителни нови процеси, посветени на отделни стъпки по обработка на PDF файловете.
  • Device Manager в Automation Engine – нов оптимизиран алгоритъм, който намалява технологичния отпадък при генериране комбинации от флексографски клишета.
  • Cape Pack – решението за оптимизиране на размера на продуктите и опаковките за доставка има нов онлайн инструмент Truck Analysis, който предлага по-добра функционалност и по-голям потенциал за намаляване на разходите.
  • Share & Approve – нова функционалност за одобрение, персонализирани имейли и докладване за одобрени файлове. Това включва одобрение на ShareApproverealistic 3D визуализации.

Jan de Roeck, маркетинг мениджър на Esko, каза, че обновлението ще увеличи ефективността и ще направи работата по-лесна и ефективна и ще предложи по-широка гама възможности на клиентите.

Източник: globalprintmonitor.info
Текста написа: Мартин Новев

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.