EskoArtwork представиха WebCenter 10

2336
Spread the love

EskoArtwork обявиха издаването на WebCenter 10, нова версия на приложението за онлайн сътрудничество за печатната индустрия и производството на опаковки.
WebCenter се използва от различни представители на индустрията катопроизводители на опаковки, офсетови печатници, агенции за предпечатнаподготовка, международни компании, сред които и фармацевтични.WebCenter 10 цели да увеличи възможностите за произвеждане на продуктис добавена стойност. Приложението предлага подобрена потребителскасреда, поддръжка на одобрение на различни етапи от разработката напродукта, усъвършенствани инструменти за управление на проекти и новивъзможности за автоматизация.

WebCenter 10 включва инструменти за онлайн преглед, с функции заразглеждане и сравняване, оптимизирани за нуждите на печата ипроизводството на опаковки. Потребителите на WebCenter твърдят, чепестят до 25% от времето си, като заменят повечето физически проби сонлайн базираната система за преглед и одобрение. Възможностите зауправление на документи на WebCenter го превръщат в централизиран уеббазиран склад за проекти с високо ниво на сигурност. Съхраняванатаинформация може да включва всякакви цифрови данни –технически чертежи, дизайнерски проекти, текстове, лога, изображения идруги елементи за създаване на опаковки.

inline_560_https://printguide.info/images/2011-01-19.jpg

WebCenter следи версиите на всеки от документите в логичен и ясноструктуриран вид. Мощните му инструменти за търсене улесняватоткриването на проекти и документи. Независимо дали търсите етикет сопределен баркод, дизайн на опаковка, който използва определеномастило, инструкции за дизайна от даден клиент, WebCenter ще го открие.Новият модул за одобряване на проектите позволява на дизайнерите даавтоматизират многостъпковите процеси по потвърждаване на сложнипроекти.

Източник: esko.com

Текста написа: Мартин Новев

Реклама:
Обяви за печатни машини, полиграфическо оборудване, принтери, мастила,хартии и картони, консумативи,машини втора употреба др. – Printstock.info

Биографична информация