EskoArtwork представиха WebCenter 10

2359

EskoArtwork обявиха издаването на WebCenter 10, нова версия на приложението за онлайн сътрудничество за печатната индустрия и производството на опаковки.

WebCenter се използва от различни представители на индустрията като производители на опаковки, офсетови печатници, агенции за предпечатна подготовка, международни компании, сред които и фармацевтични. WebCenter 10 цели да увеличи възможностите за произвеждане на продукти с добавена стойност. Приложението предлага подобрена потребителска среда, поддръжка на одобрение на различни етапи от разработката на продукта, усъвършенствани инструменти за управление на проекти и нови възможности за автоматизация.

WebCenter 10 включва инструменти за онлайн преглед, с функции за разглеждане и сравняване, оптимизирани за нуждите на печата и производството на опаковки. Потребителите на WebCenter твърдят, че пестят до 25% от времето си, като заменят повечето физически проби с онлайн базираната система за преглед и одобрение. Възможностите за управление на документи на WebCenter го превръщат в централизиран уеб базиран склад за проекти с високо ниво на сигурност. Съхраняваната информация може да включва всякакви цифрови данни – технически чертежи, дизайнерски проекти, текстове, лога, изображения и други елементи за създаване на опаковки.

EskoArtwork представиха WebCenter 10

WebCenter следи версиите на всеки от документите в логичен и ясно структуриран вид. Мощните му инструменти за търсене улесняват откриването на проекти и документи. Независимо дали търсите етикет с определен баркод, дизайн на опаковка, който използва определено мастило, инструкции за дизайна от даден клиент, WebCenter ще го открие. Новият модул за одобряване на проектите позволява на дизайнерите да автоматизират многостъпковите процеси по потвърждаване на сложни проекти.

Източник: esko.com

Текста написа: Мартин Новев

Реклама:
Обяви за печатни машини, полиграфическо оборудване, принтери, мастила, хартии и картони, консумативи, машини втора употреба др. – Printstock.info

Интернет портал за печатни технологии.