Extensis издаде Portfolio Server 9

1674

Extensis обяви, че Portfolio Server 9 вече е на пазара. Portfolio Server е решение за управление на цифрови ресурси и мултимедийно съдържание.

Portfolio Server мощен инструмент за обмен на информация по време на разработката на продукт, чиито автори са отдалечени един от друг. След основните му предимства са лесната интеграция с изградения начин на работа и лесната за употреба работна среда.

Тази версия позволява на организациите да осъществят многоканален маркетинг, да контролират корпоративната си идентичност, да управляват и обработват различни типове мултимедийни продукти и да ги споделят в интернет, казват от Extensis.

Portfolio Server 9 предлага мрежов клиент, който позволява на потребителите да създават каталози, да редактират, да автоматизират изпълнението на задачи и преобразуването на файлове. Това може да стане от всеки компютър, свързан с интернет.Мрежовия клиент и опцията Netpublish за незабавно публикуване на съдържание в интернет позволява на организациите да споделят всякаква информация с външни и вътрешни екипи, работещи по определен проект.

Други ключово подобрение наличието на Adobe Flex мрежов клиент, който осигурява виртуално табло за творчески дейности. Включена е и възможност за работа с влачене с програмите на Adobe чрез палитрата Portfolio Express.

Източник: extensis.com

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.