Eye Candy 6 създава удивителни ефекти във Photoshop

4736

Плъгинът предлага фантастичен набор от ефекти, които можете да създадете за секунди и да използвате в графичните си проекти.

Eye Candy 6, най-новата версия на колекциятя филтри за Photoshop от Alien Skin, ви позволява да създавате огромен набор от естествени и създадени от човека текстури и ефекти. Всичко това става бързо и лесно. От бляскав хром до ръжда, от реалистични огън и пушек до сняг и ледени висулки, от дърво до тухлени стени, Eye Candy прави процеса лесен и забавен.

Нивото на реализъм, предлагано от филтрите на Eye Candy е изключително високо. Изображенията за предварителен преглед се генерират бързо, като можете да намалите прозореца, в който се появяват, за да ускорите процеса допълнително. Всички ефекти се прилагат през обща, добре подредена и интуитивна работна среда. Всеки филтър има широка гама от предварително подготвени настройки. Целта е с тяхна помощ да създадете ефект, който се доближава максимално до идеята ви и след това да го усъвършенствате с помощта на инструментите за фина настройка.

В тази версия всички филтри предлагат възможност да бъдат създадени в отделен слой, разположен над този, в който е работното изображение, което позволява с лекота да създадете различни версии, без да губите досегашната си работа. Единственият проблем е, че текстът трябва да се растеризира, преди Eye Candy да може да работи с него, дори когато ефектът се създава в отделен слой.

Цената на Eye Candy 6 e $249, обновяването от по-стари версии струва $99. Плъгинът е съвместим с CS3 и по-нови, Fireworks CS4, Corel Paint Shop Pro Photo X2, Photoshop Elements 6 и по-нови версии на Mac OS X и Photoshop Elements 7 и по нови под Windows.

Ефект (заскрежаване), създаден с Eye Candy върху халба бира
На снимката: Ефект (заскрежаване), създаден с Eye Candy върху халба бира

Източник: www.alienskin.com

Текста написа: Мартин Новев

Интернет портал за печатни технологии.