Eye Candy 6 създава удивителни ефекти във Photoshop

4711
Spread the love

Плъгинът предлага фантастичен набор от ефекти, които можете да създадете за секунди и да използвате в графичните си проекти.
Eye Candy 6, най-новата версия на колекциятя филтри за Photoshop отAlien Skin, ви позволява да създавате огромен набор от естествени исъздадени от човека текстури и ефекти. Всичко това става бързо и лесно.От бляскав хром до ръжда, от реалистични огън и пушек до сняг и леденивисулки, от дърво до тухлени стени, Eye Candy прави процеса лесен изабавен.

Нивото на реализъм, предлагано от филтрите на Eye Candy е изключителновисоко. Изображенията за предварителен преглед се генерират бързо, катоможете да намалите прозореца, в който се появяват, за да ускоритепроцеса допълнително. Всички ефекти се прилагат през обща, добреподредена и интуитивна работна среда. Всеки филтър има широка гама отпредварително подготвени настройки. Целта е с тяхна помощ да създадетеефект, който се доближава максимално до идеята ви и след това да гоусъвършенствате с помощта на инструментите за фина настройка.

В тази версия всички филтри предлагат възможност да бъдат създадени вотделен слой, разположен над този, в който е работното изображение,което позволява с лекота да създадете различни версии, без да губитедосегашната си работа. Единственият проблем е, че текстът трябва да серастеризира, преди Eye Candy да може да работи с него, дори когатоефектът се създава в отделен слой.

Цената на Eye Candy 6 e $249, обновяването от по-стари версии струва$99. Плъгинът е съвместим с CS3 и по-нови, Fireworks CS4, Corel PaintShop Pro Photo X2, Photoshop Elements 6 и по-нови версии на Mac OS X иPhotoshop Elements 7 и по нови под Windows.

inline_712_https://printguide.info/images/28-02.jpg
На снимката:Ефект (заскрежаване), създаден с Eye Candy върху халба бира

Източник: www.alienskin.com

Текста написа: Мартин Новев

Биографична информация