FFEI обнови RealPro 3D-Packager

2556
Spread the love

FFEI ще демонстрира версия 1.1 на софтуерното си решение RealPro 3D-Packager на изложението Easyfairs Packtech 2011 в Бирмингам

RealPro 3D-Packager е гъвкаво решение за професионалисти в областта на опаковките, които се занимават с дизайн, работа с клиенти и производство. Софтуерът позволява “сгъване” на сложни щанци и дизайни в точни 3D анимирани прототипи. При това се симулират всички аспекти на дизайна за печат. Приложението се синхронизира автоматично с Adobe Illustrator или използва зададени начертания за щанцата. RealPro 3-D Packager може и да преработва вече съществуващи щанци.

RealPro 3D-Packager

Новата версия е била тествана от шест печатници, чийто препоръки са били отразени в крайната версия на продукта, която ще излезе на пазара. Те включват възможност за експорт на 3D PDF, който може да бъде преглеждан в Adobe Acrobat без нужда от инсталиране на допълнителен софтуер или плъгини.

Mark Ridgeway, продуктов мениджър на софтуерните решения на FFEI, заяви: “Експортът на 3D PDF беше добавен доста късно, тъй като го бяхме планирали за по-късни версии, но въпросите за него станаха толкова чести, че решихме да избързаме и да го включим във версия 1.1. То ви дава възможност да покажете на всеки как ще изглежда опаковката, без да се налага инсталация на допълнителен софтуер. Това спестява проблемите, които биха имали потребители, които нямат нужните права, за да инсталират програми на компютрите, на които работят, което е обичайно за големите компании.”

Друга полезна добавка е възможността за създаване на изображение с висока разделителна способност на всеки макет на опаковки, създаден в RealPro 3D-Packager. Това изображение може да се използва в например в рекламни материали. Тази възможност също е добавена по желание на компаниите, които са тествали новата версия на RealPro 3D-Packager

“В началото сме на много интересно бъдеще с RealPro; хората вече виждат, че софтуерът предлага фантастично триизмерно изображение на крайния продукт и сега започваме да получаваме предложения да направим 3D изображение, което включва и съдържанието на опаковката”, допълни Ridgeway.

Източник: ffei.co.uk
Текста написа: Мартин Новев

Реклама
www.bgoferta.info
Ако имате нужда от изработка на флаери, каталози, дипляни, визитки, външна реклама, сувенирна реклама и други рекламни продукти, то www.bgoferta.info е точно за Вас. Няма нужда да се обаждате на различни печатници поотделно и да чакате да получавате цена за изработката на вашия продукт. Чрез www.bgoferta.info, оформяте вашето запитване за изработката на желания продукт и получавате оферти директно от печатниците. Използвайте бутона „Поискай оферта“.

Биографична информация