Fiery FS300 – ново поколение контролер от EFI

1154
Fiery FS300 – ново поколение контролер от EFI

Новата технология EFI Fiery FS300 Pro е изградена за управление на листови дигитални машини, високоскоростни ролни преси, системи за печат на картон и велпапе. Тя включва нови функционалности в областта на цвета, производителността, лесната употреба и интеграцията.

 

Fiery FS300

 

Новият контролер има значителни подобрения в софтуера за управление на поръчките, EFI Fiery Command WorkStation 6. Новият усъвършенстван интерфейс е изчистен, модерен и лесен за употреба. Подобренията на производителността на версия 6 включват възможност за управление на различни машини в производството като свързва управлявани от Fiery листови, високоскоростни инкджет машини и широкоформатни принтери.

Новите инструменти за търсене осигуряват по-бързи начини за управление на поръчките, а подредбата им може да бъде променяна спрямо определени критерии, например материала за печат, за да помогне за задаването на приоритети в производството.

По-висока производителност с Fiery Command WorkStation
Освен това, версия 6 включва възможност за по-бързо и постоянно повторно отпечатване на поръчката с помощта на запазена растерна информация за вече отпечатаните поръчки. Тестовият потребител, базираната в Ню Делхи Printers Pvt. Ltd., са докладвали, че подобренията на Fiery Command WorkStation са довели до увеличаване на производителността.

„С преминаването към Fiery Command WorkStation с новия гъвкав графичен интерфейс, операторите могат да откриват с лекота функциите, от които се нуждаят и това е увеличи производителността на Avantika с 15%,“ коментира директорът на Avantika Printers Himanshu Pandey.

По-лесни електронни монтажи
Fiery Command WorkStation 6 поддържа и нови версии на EFI Fiery Impose, Compose и JobMaster, които според компанията позволява на потребителите да създават продукти с висока добавена стойност с по-голяма печалба, за по-малко време и с по-малко цъкане с мишката. Според EFI електронните монтажи също стават по-лесно и потребителите по-лесно могат да създават шаблони за комбинирани монтажи, за да автоматизира създаването на монтажи.

Източник: пресинформация на EFI
Текста написа: Мартин Новев

Мартин Новев

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.