Filter Forge 7.0 с множество подобрения

2384
Filter Forge 7.0 с множество подобрения

Приложението Filter Forge, налично за Windows и MacOS, вече е с обновена версия 7.0. Чрез визуалния редактор потребителите могат да създават собствени филтри за изображения, а също така да избират и изтеглят сред хилядите разработки, предоставени от други дигитални артисти.

Filter Forge 7.0

 

Последната версия е изцяло пренаписана, което води до ускоряване на визуализациите на голям брой компоненти и канали. Това е особено полезно за работещите с 3D обекти и графика. Новите команди за копиране и поставяне позволяват съвместимост с всеки графичен редактор, независимо от поддръжката му на допълнителни приставки. В този случай се запазва точността на изображението и цветовете, независимо дали се използват един или повече филтри.

Filter Forge може да работи самостоятелно или като приставка за Photoshop. Трите основни неща, с което се отличава от останалите подобни инструменти са:

  • Безплатната онлайн библиотека с филтри, съдържаща над 12 000 текстури и ефекти, създадени от други потребители.
  • Визуалният редактор за филтри, позволяващ работа с почти 50 компонента за обработка – прозрачности, преливки, настройка на цветове, изкривявания и много други, както поотделно, така и в комбинация.
  • Всеки, който създава и попълва библиотеката от филтри има възможност да получи безплатно пълната версия на софтуера. Всеки филтър се оценява от потребителите и тези автори, които съберат три точки, печалят въпросното безплатно копие. Повече информация за тази възможност може да видите тук.

От сайта на компанията може да бъде свалена 30 дневна пробна версия. Пълната версия се предлага в три възможности и цени, като може да бъде закупена тук.

Текста написа: Антон Даскалов
Източник: www.filterforge.com

Име: Антон Даскалов

Бакалавър по телекомуникации в Нов Български Университет, а също и бакалавър по Икономика с профил Бизнес администрация. Практик с над 10 годишен опит в сферата на офсетовия печат и номерацията. Въвежда дигиталния печат в портфолиото на офсетовата печатница Оптимал принт. В момента - технолог дигитален печат и фото ентусиаст с добро портфолио.

http://antondaskalov.photography/