FLEXI 22: Комплексно решение от SAi

389
FLEXI 22: Комплексно решение от SAi

Flexi 22 предлага нови и подобрени функции за оптимизиране на производството на рекламни знаци. В допълнение на това, Flexi 22 включва новото SAi Connect, потребителско табло, което поставя важната информация на една ръка разстояние и не на последно място FLEXI Е КОМПЛЕКСНО РЕШЕНИЕ, което позволява да оформяте вашите дизайни, да печатате, да режете, да печатате и режете, да следите себестойността на изразходваните ресурси и още много…

 

Flexi 22

 

Дизайн
За разлика от други софтуери, Flexi има инструменти за проектиране, които са създадени от самото начало за индустрията за рекламни знаци и печат. Това означава, че потребителите имат специално пригодени инструменти за работата си на една ръка разстояние, което прави всеки аспект от проектирането, подготовката на работата и производството по-бърз.

RIP
Мощният 64-битов RIP генерира възможно най-висококачествените разпечатки. Рационализираните работни процеси и подобренията в производствения мениджър помагат на Flexi да запази мястото си като производствен център „всичко в едно“ и индустриален стандарт на софтуер за дизайн и печат.

Печат и рязане
С близо 10 000 драйвери за принтери и режещи плотери и възможност за управление на до 5 машини едновременно, вие можете да управлявате цялата си печатница с един абонамент за Flexi.

Flexi 22 предлага нови и подобрени функции

SAI connect
Това ново табло за управление прави по-лесно от всякога да управлявате всичките си лицензи и абонаменти за софтуер SAi, да изтегляте най-новите версии и актуализации, да имате достъп до полезните инструменти и информация от типа „как да“ направите нещо с вашия SAi и да виждате полезни статистически данни за печатната си продукция

Ефективност на работния процес
Flexi 22 е производствена мощност, осигуряваща както функции за спестяване на време, така и на медии, които ще увеличат печалбите за вашия бизнес.

Неговият рационализиран работен процес позволява повече работни задачи да се извършват директно в производствения мениджър. Настройките на работата и промените могат да се извършват по-бързо и по-лесно.

Една от най-вълнуващите нови функции е „Order Reprints“, която създава и съхранява поръчки за печат в Production Manager – с оригинални файлове и настройки на заданията – така че можете бързо да ги извлечете, за да бъдат отпечатани отново.

Независимо дали добавяте контурни линии за рязане, гнездене или панелиране (разделяне на отделни части), работите с прозрачно фолио или отпечатвате слоеве с бяло мастило, ще намерите необходимите предимства с помощта на Flexi 22.

Flexi 22 е изграден върху Unicode система, така че езиковите настройки на Flexi могат да бъдат персонализирани отделно от операционната система на вашия компютър, което е плюс за многоезични операции.

DTF | DTG характеристики
Директният печат на филм и директният печат на дрехи са едни от най-бързо развиващите се сегменти в печатната индустрия. Flexi 22 носи нови функции за опростяване на DTF | DTG дизайн и производство.

Всички DTF | DTG инструментите са удобно организирани под един раздел, така че няма да губите време да превъртате през лентите с менюта, за да намерите това, от което се нуждаете. Опциите за маска за прозрачност ви позволяват лесно да отпечатвате бяла подложка, включително за прозрачни TIFF и PNG файлове.

Повече информация за Flexi 22 можете да потърсите при Адком.

Източник: Адком

Профил на АДКОМ – Печатни решения ООД в каталога Полиграфия Инфо.

 

Printguide
Printguide

Интернет портал за печатни технологии.