Самостоятелно решение за преглед на файлове от Markzware

74
Самостоятелно решение за преглед на файлове от Markzware

FlightCheck 2022 решение за проверка и контрол на качеството на печатния процес.

Markzware, компания специализирана в решения за печатния бизнес, представи публична бета версия на FlightCheck 2022. Markzware покани специалисти по графичен дизайн, страньори и специалисти по предпечат да се включат в тестовата програма. Можете да се присъедините към хората, които ще изпробват новото интелигентно решение за проверка на файлове. Всички, които се включат, ще получат 50% отстъпка от годишния абонамент.

 

FlightCheck 2022

 

Подобрена производителност
FlightCheck 2022 предлага значителни подобрения на производителността, модерна и удобна работна среда. Възможностите му за проверка на файлове включват PDF файлове от всевъзможни източници като InDesign, Affinity Publisher, QuarkXPress, Canva, Foxit и много други. FlightCheck може да проверява и някои работни файлови формати, например тези на Adobe InDesign и QuarkXPress.

 

FlightCheck 2022Нововъведения във FlightCheck 2022

  • Нов интерфейс с функция, която оценява файла със система с точки;
  • Визуален преглед на документа с висока резолюция, без да е необходимо да имате приложението, в което са създадени;
  • Поддръжка на файлови формати: PDF, Adobe InDesign, QuarkXPress, Illustrator, Photoshop (бъдеща функционалност) и много други;
  • Възможност за създаване на потребителски профили за проверка;
  • Възможност за генериране на персонализирани доклади. Поддържани формати: HTML, JSON, XML, RTF, и TXT. Възможност за включване на информация за контакт, лого, забележки, изображения;
  • Пакетиране на всички файлове на поръчката за печат, включително: изображения за преглед на страниците, (PDF, PNG, TIFF …), IDML на изходния файл (изисква *Markz продукт), използвани шрифтове и изображения, FlightCheck доклад ма резултатите от проверката и други елементи. Така можете да изпратите файловете за печат или да ги архивирате без загуби.

Други възможности включват:

  • Преглед на шрифтовете, използвани в документа, достъп до подробна информация за файла, копиране на използваните цветове като HEX стойности и Swatches
  • Извличане на вградени изображения
  • Автоматизация със следене на директории

Новият FlightCheck Score обобщава качеството на файла за печат и можете да го споделите с колеги и дори в социалните медии.

Бета версията на FlightCheck 2022 е за macOS 10.12 и по-нови версии. Можете да се присъедините към тестовата група тук: markzware.com

Източник: markzware.com

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.