Нов безплатен онлайн инструмент за идентификация на шрифтове

6251

Независимо дали търсите името на шрифт или искате да откриете шрифт подобен на някой, който познавате, си заслужава да опитате What Font Is

Ако се опитвате да откриете името на шрифт – или търсите алтернатива, What Font Is може да ви предложи решение. За да започнете процеса, качете примерен файл, или посочете URL с шрифта, който искате да определите. Имате възможoст да видите само безплатни шрифтове, само шрифтове, които се продават или и двата типа.

Приложението работи добре, а възможността за търсене на безплатни алтернативи на комерсиалните шрифтове може да бъде особено полезна. Броят на предлаганите алтернативи е внушителен. За постигане на максимални резултати създателите на What Font Is препоръчват”

  • Текстът в примера да е разположен хоризонтално.
  • Да има бели полета между буквите
  • Разделителната способност на примерния текст да е над 80 ppi
  • Цветът на фона да е по-светъл от този на буквите
  • Да са използвани поне 2 букви и не повече от 10
  • Изображението да е черно-бяло

What Font Is

Източник: whatfontis.com
Текста написа: Мартин Новев

Реклама
www.bgoferta.info
Ако имате нужда от изработка на флаери, каталози, дипляни, визитки, външна реклама, сувенирна реклама и други рекламни продукти, то www.bgoferta.info е точно за Вас. Няма нужда да се обаждате на различни печатници поотделно и да чакате да получавате цена за изработката на вашия продукт. Чрез www.bgoferta.info, оформяте вашето запитване за изработката на желания продукт и получавате оферти директно от печатниците. Използвайте бутона „Поискай оферта“.

Интернет портал за печатни технологии.