Нова облачна платформа за управление на шрифтове и активи

116
Нова облачна платформа за управление на шрифтове и активи

Extensis представи нова облачна платформа за управление на шрифтове и дигитални активи, което по-лесно споделянето между екипи, съвместната работа между творци и работата с клиенти.

През последните тридесет години Extensis създадоха множество плъгини за автоматична активация на шрифтове, инструменти за намиране на дизайнерски ресурси, инструменти за намаляване на хаоса при работните процеси на дизайнерите и мн. др.

Сега Extensis създадоха Extensis Connect™, което представлява централизирана платформа за творци, с която да управляват активите си. Extensis Connect се състои от два продукта, Connect Fonts™ за облачно управление на шрифтове и Connect Assets™, отново облачно базирана система за управление на ресурси.

 

Extensis Connect

Connect Fonts е еволюцията на познатия ни Suitcase Fusion™, като към съществуващите възможности са добавени нови функционалности правещи управлението на шрифтове по-интуитивно и лесно за работа между дизайнери-колеги и клиенти. Нови са разширените опции за търсене с възможност за използване на абстрактни термини като прилагателни и жанрове. Добавени са персонализируеми етикети, които могат да включват име на проект или клиент и др.

Connect Assets е централизирано облачно място където дизайнерите могат да съхраняват своите активи, от които се нуждаят за работата си. От лога и изображения до шаблони за различни проекти. Веднъж качени, тези ресурси могат да са достъпни за целия екип и да се предоставя достъп до тях, включително и на трети страни като клиенти или подизпълнители.

 

Extensis Connect

Това, което отличава Extensis Connect от останалите инструменти използвани за онлайн съхранение и споделяне на активи е покриваемостта. Extensis Connect автоматично маркира всеки актив с интелигентни ключови думи, което прави функционалността по-голяма.

Extensis Connect е достъпен под формата на годишни абонаменти. Вижте повече тук.

Интернет портал за печатни технологии.