FormSwift – онлайн решение за създаване, редакция и подписване на PDF файлове

1405
FormSwift – онлайн решение за създаване, редакция и подписване на PDF файлове

FormSwift е онлайн платформа за работа с документи в PDF формат, която предлага възможност за създаване на различни типове документи от заготовки, дава някои възможности за редакция на PDF-и и за електронното им подписване.

formswiftСофтуерът е ориентиран изцяло към генериране на форми, договори и други документи, валидни за САЩ, възможностите му за редакция на PDF са крайно ограничени, а цената е относително висока.

Редакция на PDF

Възможностите на FormSwift за редактиране на PDF се изчерпват с добавяне/премахване/променяне на текст, добавяне на изображение, добавяне на отметки или кръгчета. Файловете, които можете да качвате са с размер до 10MB и се съхраняват в профила ви, но за да ги отпечатате/експортирате трябва да платите. Подписването става като нарисувате подписа си с мишката, напишете името си чрез клавиатурата или качите изображение.

Автоматично генериране на документи

Друга възможност на FormSwift е автоматично генериране на стандартни договори (само на английски и използваеми само за САЩ). Тя дава възможност на потребителите да въведат данните си и да получат стандартен документ, с попълнени лични данни и специфични параметри.

Цената за тези възможности е $7.95 на месец при годишен абонамент или внушителната сума от $59 за отпечатване само на един документ.

Текста написа: Мартин Новев

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.