Fotor – онлайн решение за редактиране на изображения, дизайн и колажи

923
Fotor – онлайн решение за редактиране на изображения, дизайн и колажи

Онлайн приложението има три части, които са посветени съответно на редакция на снимки, създаваме на колажи и оформление.

Fotor – онлайн решение за редактиране на изображения, дизайн и колажи

 

Редакция на изображения
Fotor предлага лесни за използване и визуални опции за обработка на снимки. След като качите снимка или я изберете от облачна услуга, можете да започнете директно да работите върху нея. Работната среда е логична и лесна за употреба. Опциите са разделени на секции, които включват базови възможности за редакция, ефекти, специализирани възможности за ретуш, галерия с елементи, който можете да добавяте с влачене и работа с текст.

Приложението е лесно за употреба и подходящо за базова редакция и добавяне на различни ефекти.

 

Fotor – онлайн решение за редактиране на изображения, дизайн и колажи


Колажи

Работата с колажи във Fotor е приятна и лесна. Просто избирате шаблон за колажа си (има безплатни и платени, можете и да сваляте допълнителни), зареждате снимките и ги разполагате в него. Можете да добавяте и текст и ефекти с опции, идентични с тези в частта за редактиране на снимки.

 

Fotor – онлайн решение за редактиране на изображения, дизайн и колажи


Дизайн

Тук имате опцията да избирате и редактирате готови шаблони или да създавате свои оригинални проекти. Всичко става лесно и удобно и е подходящо за различни прости изделия като покани и листовки, които могат да бъдат направени и от непрофесионалисти без особени усилия. В платената версия можете да запазите файла и в CMYK цветово пространство. Работата с шрифтове на кирилица е ограничена.

Можете да създавате и собствени дизайни, шаблони и настройки, които се съхраняват в акаунта ви.

Абонаментът, който ви осигурява пълен достъп до всички възможности на Fotor, струва 39,99 американски долара годишно.

Можете да пробвате fotor на fotor.com.

Източник: fotor.com
Текста написа: Мартин Новев

Мартин Новев

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.