Fujifilm представи XMF Remote 9.5

1465

Компанията обяви XMF Remote 9.5, нова версия на системата си за отдалечено подаване и одобряване на поръчки.

 XMF Remote 9.5

Най-значимата промяна е, че новата работна среда е базирана на HTML5 платформата. Това е направено в отговор на потенциалните проблеми със сигурността на Java платформата, в резултат на които много компании ограничават достъпа до приложения, базирани на Java.

„Преминаването на клиентската страна на XMF Remote 9.5 към HTML5 осигурява на потребителите модерна, богата на възможности алтернатива, която няма проблеми със сигурността“, каза John Davies, стратегически бизнес мениджър на решенията за работен процес на Fujifilm за Европа.“

Според компанията новата система включва и други подобрения. Сред тях са възможността за едновременно качване на различни поръчки, възможност за бърз преглед на поръчки с много страници и едновременно мерене на стойностите на цветовете на различни места в поръчката.

Източник: www.fujifilm.eu
Текста написа: Мартин Новев

Име: Мартин Новев

Професионален опит: Практик с журналистически опит. Познава добре печатните технологии, но и умее да пише много добре. През последните осем години трупа опит в различни печатници като се занимава с филмова експонация, оператор е на CTP, прави електронни монтажи и предпечат. Най-голямата сила на Мартин обаче е в предаването на този полезен опит в лесен и удобен за четене вид. Уменията са придобити благодарение на образованието му по журналистика от Софийски университет и трите години опит като репортер във в. "Новинар", "Сега" и "168 часа".

Настоящи занимания: Основната му работа е като оператор предпечат, което го поставя на бойното поле всекидневно - решава множество работни казуси, познава в дълбочина софтуерните продукти за предпечат, както и всички печатни и довършителни процеси.

В свободното си време: Макар в екипа ни да сме все четящи хора, не познаваме друг човек, който да чете повече от Мартин.