Fujifilm разработва мрежов портал

1766

XMF Remote дава възможност на печатниците да предлагат допълнителни онлайн услуги на клиентите си.

Fujifilm Европа представи XMF Remote, интернет портал и решение за онлайн преглед на поръчки, което допълва XMF – софтуера за автоматизация на работен процес, предлагано от компанията. XMF Remote дава възможност на клиентите да преглеждат файлове и да изпращат поръчки през мрежата.
 
По време на изпълнението на поръчката, потребителя може да преглежда, коментира и одобрява поръчки и да получава съобщения в реално време за етапа на изпълнение на заданието. Функциите включват онлайн подаване на поръчка през мрежови портал, който може да бъде издържан в стила на корпоративната идентичност на клиента. Системата прави проверка на файловете в момента на получаването им и клиентът може да види подробна информация за потенциалните проблеми в поръчката си, да прегледа содтуерна проба, да избере начинът на корекция и да одобри поръчката си за изпълнение.
 
XMF Remote също така помага на доставчиците на печатни услуги да подобрят ефективността си, да ускорят работата заради по-малката нужда от обработка от оператор. Така намалява и времето за реакция и се увеличават възможностите за нанасяне на корекции, твърдят Fujifilm.

Източник: printingtalk.com

Интернет портал за печатни технологии.