Fujifilm Workflow XMF вече е на пазара

1773
Spread the love
JDF базираното решение за управление на работен процес вече е на разположение на печатниците. То включва комплект автоматизирани инструменти.
Fujifilm Graphic Systems U.S.A. обявиха пускането в продажба наWorkflow XMF. Той е цялостно  JDF-базирано решение зауправление на работния процес при производство на печатни изделия. XMFпредлага голяма гъвкавост и увеличени възможности за интеграция.Улеснената употреба позволява на печатниците да повишатпроизводителността, ефективността и качеството на продукцията си.
Fujifilm Workflow XMF е в състояние да осъществи координация междуразнообразни печатни решения като офсетови, цифрови и широкоформатнимашини. Решението използва последната технология на Adobe – PDF PrintEngine и постига значителни подобрения в скоростта и начинът на работана RIP софтуера. Fujifilm Workflow XMF е изцяло PDF базиран, тоесторигиналното съдържание на PDF файла се запазва по време на работа.Инструкции за процесите, например електронен монтаж, съхранени като JDFинформация. Тази технология не изисква вътрешна обработка на файловете.
Workflow XMF съдържа изцяло интегриран софтуер за електронен монтаж,който може да се използва от неограничен брой потребители.Потребителите могат да създават и редактират монтажи директно вработната среда на Workflow XMF с помощта на динамични шаблони, чиитопараметри се променят лесно при нужда. По този начин броят шаблони,които се използват е по-малък, което пести време и намалява шансоветеот грешки.

Източник: fujifilmgs.com

Биографична информация