Струва ли си да кандидатстваме по европейска програма и да си купим софтуер

189
Струва ли си да кандидатстваме по европейска програма и да си купим софтуер

Доколко се оправдава инвестицията във време, пари и усилия за кандидатстване по европейска програма?

 

европейска програма и да си купим софтуер

 

Нека да си кажем истината директно – “кандидатстване по европейска програма” се превърна от една добра възможност в едно трудно начинание. Целият процес бавно заприлича на препъникамък. Документите стават все повече, изискванията стават много по-стриктни, работата с консултантите се усложнява. Може би тук се питате до какво би довело това?

Едно от следствията е, че много компании се изправят пред въпроса – при какви условия си струва да инвестират време и пари, за да закупят даден актив.

Често отговорът се крие в големината на проекта – колкото по-обемен е той, толкова по-смислено е да отделим за него необходимите ресурси. Обикновено компаниите се захващат с приключението на европейските програми, ако сумата на проекта е достатъчно голяма. И при успех положените усилия наистина се оправдават.

Къде обаче остават софтуерните решения, които са в много по-скромен бюджет от повечето машини? Рядко печатниците са готови да попълват подробни документи и да наемат консултанти за покупката дори и на най-обхватния работен поток.

Въпреки това продажбите на софтуер по европейска програма са повече от успешни. Причината е много проста – софтуерът се включва като част от по-голям проект.

  • Повечето европейски програми за оборудване финансират и софтуер, който може да работи с машината, за която кандидатства печатницата
  • Една машина никога не може да запълни бюджета по програмата съвсем точно и софтуерът е един от най-добрите начини да се направи завършен проект
  • Доставката на софтуера е много по-бърза от тази на една машина и съответно компаниите могат да получат първото междинно плащане в много кратки срокове

С други думи, включването на софтуерен продукт към проекта за кандидатстване по европейска програма може да донесе редица позитиви за дадения доставчик на печатни услуги. Към това се прибавя и фактът, че инсталирането на нов софтуер може значително да модернизира производството ви, дори и без европрограма.

Независимо дали планирате да кандидатствате, или търсите начини за обновяване на производството си, можете да разгледате софтуерните продукти, които фирма ГЕД предлага.

За улеснение, част от тях са представени по категории, специално квалифицирани от ГЕД като подходящи за европейска програма.

Разгледайте квалифицирани софтуерни решения >

По този начин ще сте напълно готови с избора на продукт, когато решите дали да кандидатствате по европейска програма.

  • Фирма ГЕД има значителен опит в доставките на решения по европейски програми и познава тънкостите на процедурата
  • Експертите в екипа им могат да съдействат на вашите консултанти за точно и правилно оформяне на проекта, без излишен ангажимент от ваша страна
  • Екипът е на ваше разположение за разговори и демонстрации, за да можете да изберете най-доброто решение за вашите нужди

Можете да разберете повече за опита и продуктите на ГЕД, като пишете на sales@gedbg.com

За ГЕД ООД
Фирма ГЕД има 27-годишна история като доверен доставчик на решения за печатната индустрия. За времето на дейността си компанията има инсталирани многобройни софтуерни решения за управление на работния поток в различни печатници. ГЕД разполага със собствен екип за следпродажбена поддръжка, който гарантира на клиентите бърза възвръщаемост на инвестицията.

Интернет портал за печатни технологии.