GED Insights с Enfocus

925
GED Insights с Enfocus

На 31.05 9:00 – 12:30 в офиса на ГЕД в София ще бъдат демонстрирани подробно функции и приложения на софтуерните решения: Switch, PitStop Pro и PDF Review на Enfocus.

GED Insights c Enfocus се провежда за втора поредна година поради големия интерес към продуктите и новите версии, които компанията пусна на пазара през 2018 година.

 

GED Insights с Enfocus

Какво представлява GED Insights?
За тези от вас, които все още не са запознати с формата, GED Insights са поредица от информационни събития, насочени към печатната индустрия. Те представят иновации в дизайна и предпечата, чрез продуктови демонстрации. Под формата на презентации екипът споделя ноу-хау, както и най-интересните новости, от сферата в бизнеса.

Събитието е подходящо за Предпечатни отдели; Дизайнери; Брандове с in-house дизайн; Различни по вид печатници – дигитални, широкоформатни и др. На него за пръв път ще бъдат демонстрирани най-новите версии на PitStop и на Switch за 2018 година.

 

GED Insights с Enfocus

Трите продукта на фокус в това издание на GED Insights са:
Switch– Enfocus Switch е софтуерно приложение, с което можете да автоматизирате повторяеми действия, както и да интегрирате действията на различни апликации.
PitStop Pro – Инструмент за проверка и корекция на PDF файлове с вграден алгоритъм за автоматична проверка спрямо зададени параметри.
PDF Review– Гъвкаво решение за проверка, одобрение на файлове и комуникация между клиенти и доставчици на печатни материали през браузър.

 

Как да се регистрирам?
Както проведените досега събития, това издание на форматa GED Insights също е безплатно. Единственото, което желаещите трябва да направят за да присъстват, е да попълнят предварително регистрационната форма на сайта на организаторите. Заявете присъствие сега, като използвате формата за регистрация.

Разберете повече за GED Insights с Enfocus и следете и материалите, които ГЕД публикува на Facebook страницата на събитието. Ако желаете първи да научавате за бъдещите събития и инициативи на ГЕД можете също да се абонирате за техния бюлетин.

Място за провеждане на GED Insights c Enfocus: офиса на ГЕД в София

Интернет портал за печатни технологии.