ГЕД е сред избраните доставчици по Програма за насърчаване на малките и средни предприятия

154
ГЕД е сред избраните доставчици по Програма за насърчаване на малките и средни предприятия

Програмата вече е на дневен ред във фирмите, които предлагат печатни услуги. След успешно преминаване на процедурата, фирма ГЕД беше одобрена като доставчик на софтуерни решения.

На пръсти се броят фирмите доставчици от областта на печатa, които са одобрени за участници по Програмата за насърчаване на малките и средни предприятия. След като премина през всички етапи на кандидатстване и отговори на поставените изисквания, фирма ГЕД стана част от тесния кръг фирми, насочени към печата, които могат да предоставят решения по програмата.

 

Програма за насърчаване на малките и средни предприятия

Със своята дългогодишна история в областта, ГЕД може да ви предложи най-подходящите печатни решения с оглед необходимостите конкретно на вашата компания. Опитните специалисти във фирмата познават в детайл предлаганите софтуерни решения и техните функционалности и възможности за надграждане.

След като беше класиран по Програмата за насърчаване на малки и средни предприятия и като един от малкото доставчици на решения за печат в нея, ГЕД може да бъде вашият доверен партньор за обогатяване възможностите на вашата компания чрез проекта. Вече можете да участвате по проекта, за да допълните наличния си софтуер с необходимите ви разширения, каквито можете да намерите сред висококачествените продукти от портфолиото на ГЕД.

Софтуерите, които можете да намерите от ГЕД

ГЕД е стабилно развиваща се компания на българския пазар, която избира внимателно продуктите и доставчиците, които стават част от портфолиото ѝ. Важна част от мисията на фирмата е да оставя своя положителен отпечатък в бизнеса на страната, съдействайки на компаниите, предлагащи печатни услуги, в закупуването на най-подходящите за тях софтуерни решения и печатни машини.

От дълги години ГЕД работи с едни от най-големите производители в областта на печата, затова неслучайно фирмата е натрупала широк опит в дистрибуцията, инсталацията и поддръжката на богата гама софтуери за предпечат.

Ето и категориите софтуерни продукти от портфолиото на ГЕД, за които можете да поръчате и разширения:

  • Работен поток
  • Проверка и корекции
  • Дизайн и проектиране
  • Управление на цвета
  • RIP системи
  • Автоматизация
  • Комуникация с клиенти
  • Редакция на файлове

Във всички тези категории ГЕД разполага с доказана експертиза, която ще използва и като доставчик в Програмата за насърчаване на малките и средни предприятия.

Как да участвате с ГЕД по Програмата

ГЕД избра да кандидатства за доставчик по тази Програма, защото с опита си може да допринесе за гладко и качествено интегриране на нови софтуерни системи в работния процес на малките и средни предприятия. Дългогодишният опит в тази област прави ГЕД надежден партньор, на който можете да разчитате, когато искате да подобрите процесите си и обогатите продуктовата си гама.

След одобрението им за доставчик, ГЕД работят за това, максимално голям набор от фирми да могат да се възползват от възможностите на Програмата за насърчаване на малките и средни предприятия. За тази цел и след анализ на съществуващите нужди на пазара, фирмата предлага два варианта за участие.

Вижте вариантите за надграждане на специалната страница на ГЕД. >

Докога можете да участвате?

Подаването на документи за кандидатстване все още не е открито, но това може да се промени всеки момент. Затова е необходимо подготовката на документацията за участие да започне веднага, тъй като предвидените средства ще бъдат разпределяни на участниците с изрядна документация според времето ѝ на постъпване.

За да улеснят максимално клиентите си, от фирма ГЕД предоставят пълно съдействие при избор на подходящ за вашата компания софтуер, уточняване на технически параметри и описания на избраните продукти, както и възможност да се препоръча консултант.

Повече за разширението на вашия софтуер и осъществяване на връзка с фирма ГЕД, вижте специалната им страница. >

За ГЕД ООД
ГЕД е водещ дистрибутор на оборудване, софтуер и консумативи за печатната индустрия. Фирмата е надежден и стабилен партньор с богата и внимателно подбрана продуктова гама. Ние доставяме цялостни решения, на които можете да разчитате от първия ден. Нашата цел е те да станат част от вашия процес, като го оптимизират и направят по-ефективен.

Интернет портал за печатни технологии.